Persona'nın yeni dans oyunları hakkında bilgiler sızdırıldı

Mehmet Atilla Turan 8.08.2017 - 13:51
Atlus, Persona'yı sağmaya devam ediyor, fakat hayranlar bunu umursuyormuş gibi görünmüyor.
Birkaç gün önce Persona 3 ve Persona 5'in yeni dans oyunlarının çıkacağını birkaç gün önce haberimizde belirtmiştik. Japonya bazlı oyun dergisi Famitsu ise, yeni çıkacak olan dans oyunları hakkında bilgileri internet sitelerinde sızdırdı.

NeoGAF forumu üyesi Ryokutya tarafından paylaşılan bilgilere göre Persona 3: Dancing Moon Night ve Persona 5: Dancing Star Night, kendine ait hikayeleri olmaktan ziyade iki oyun da, ana oyunlarına bağlı hikayelerle devam edecek.

Playstation 4'te 60FPS olacak oyunun ana mekanikleri, bir ara popüler olan ve adından sıkça söz edilen Persona 4: Dancing All Night'tan alınacak, fakat üzerinde yapılan modifiyeler ile oynanış bir hayli geliştirilecek ve yeni oyuncuların anlayacağı bir şekilde ayarlanacak. Çıkışı ile beraber sahip olduğı müzik kütüphanesine de yeni parçalar eklemiş olacak.

Persona'nın yeni dans oyunları hakkında bilgiler sızdırıldı
Persona 3: Dancing Moon Night ve Persona 5: Dancing Star Night'ın ne zaman Avrupa veya Amerika piyasasına çıkacağı belli değil, fakat yapımların 2018 yılının ilkbaharında Playstation 4 ve PS Vita platformlarına çıkması bekleniyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 00:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Persona'nın yeni dans oyunları hakkında bilgiler sızdırıldı
İlginizi Çekebilir