PES 2018'den ilk oynanış detayları geldi

Ersin Kılıç 18.05.2017 - 10:41
Oyundaki köklü değişiklikler ne?
Ufak bir sızıntı sonrası hemen resmi duyurusu da yapılan pro Evolution Soccer 2018 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. İlk videosundan pek birşey anlamadığımız oyunun asıl tanıtım videosu ise önümüzdeki ay gerçekleşecek olan E3 2017 fuarında gelecek. Buna rağmen Konami oyun ile ilgili ilk oynanış detaylarını paylaştı.

Konami oyunun detaylarını ve yapılan yeniliklerini 7 ana başlıkta toparlamış. PC versiyonunun da geçtiğimiz yıllara oranla konsol sürümü ile aynı olacağı açıklanan oyunun duyurulan özellikleri ise şu şekilde;

1. Ustalık Gerektiren Oynanış: Dünyaca ünlü oynanış kalitesi elden geçirildi ve daha gerçekçi bir maç temposu sunmak da dahil olmak üzere bu güzel sporun gerçekçiliğini çok daha isabetli biçimde yansıtması sağlandı. Stratejik dripling sayesinde topu çok daha iyi kontrol edebilecek, içinde bulunduğunuz pozisyona bağlı olarak topu saklayabilecek, basit kol hareketleriyle gerçekçi ayak çalımları yaparak defansı kontrpiyede bırakabileceksiniz. Real Touch+ özelliği ile top kontrolüne yeni bir boyut eklenecek, top hareketinin bilinmezliğine bağlı olarak topu kontrol etmek için vücudunuzun farklı kısımlarını kullanabileceksiniz. Yeni frikik ve penaltı atışları ile duran toplar da geliştirildi ve oyuna tek kişilik santra özelliği de eklendi.

2. Sunum yenilikleri: Tüm menülerin arayüzleri baştan tasarlandı, oyun planı ve myClub ekranlarına gerçek futbolcu resimleri eklenerek oyunun gerçek TV yayını hissi arttırıldı.

3. PES Ligi Entegrasyonu:
myClub, Rasgele Seçim Maçı ve Çevrimiçi co-op gibi yeni modlarla PES League’de yarışın.

4. Çevrimiçi Co-Op:
2’ye 2 ve 3’e 3 co-op oynanışa odaklanan yeni mod misafir oyunculara da imkan sağlayacak. Arkadaşlarınızla birlikte oynayarak takımınızı zirveye taşıyın ya da öylesine maçlarla eğlencenin tadını çıkarın.

5. Yeni Modlar ve Özellikler:
Oyuncuların favorisi Rasgele Seçim Maçı yeni sunum ve özelliklerle geri dönüyor. Sezon öncesi turnuvaları, geliştirilmiş transfer sistemi, maç öncesi röportajları ve soyunma odasından görseller gibi yeni sunum öğeleriyle Master League’de menajer olmanın nasıl bir şey olduğunu yaşayacaksınız.

PES 2018'den ilk oynanış detayları geldi

6. Geliştirilmiş Görsel Gerçekçilik:
Real Capture sayesinde futbolun gerçekçiliği en ince ayrıntısına kadar ekranlarınızla buluşacak. Gece ve gündüz maçlarında gerçekçi stadyum aydınlatmaları, Camp Nou ve Signal Iduna Park’tan toplanan 20,000 unsurluk gerçek veri sayesinde yaratılan saha zeminleri ve futbolcu tünelleri gibi detaylar sizi bekliyor. Gerçek ortamlarda hareket yakalama teknolojisiyle kaydedilen futbolcu hareketleri animasyon sisteminin tamamen yenilenmesini sağlarken, yürümek, dönmek veya durmak gibi temel hareketler de iyileştirildi. Ayrıca futbolcu modelleri de tümden yenilendi, vücut yapılarına bağlı olarak forma ve şort boyları düzenlendi. Partner takımların futbolcularının gerçek vücut dövmeleri de oyuna aktarıldı.

7. PC Versiyonu:
PC Steam versiyonu grafik ve içerik anlamında önemli değişikliklerden geçirildi ve oyunun mevcut nesil platformlardaki kalite standardını yakalaması sağlandı.
Yorumlar 24
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2017 18:45
Beyler bedava olcakmı Pes 18 myclub gine ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2017 14:10
EA GAME OKADAR AÇ GÖZLUKÏ ANLATMAK MUMKUN DEGÏL bu kadar olmaz yani dinleri imanlari para paraniz varsa ve fifa icin harcamaktan cekinmiyorsaniz fifa oynayin yoksa yanina bile yaklasmayin sinir hastasi olursunuz cinnet gecirirsiniz bi ronaldo bi messi ruyanizda bile göremessiniz ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2017 02:32
bir bitmedi şu ''lisans olsa ama grafikler çöp olsa hatta sahada cin aliler top oynarsa bile alıp oynarım ''cılar
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2017 00:44
Oynama beğenmiyorsan lisanslı diye dandik oyun mu oynıcaz al usb aktar orjinal formaları
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.05.2017 22:01
Bilmeyenler olabilir diye hatırlatma ihtiyacı duyuyorum.
Pes 17 de lisans sonununu halletmek 8 dakikanızı alacaktır. Hatta 2 hafta sonra tüm takımların yeni sezon formalarını ekleyebilirsiniz. Teşekkürler konami...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2017 02:34
marsie red yazsa ama oyun inanılmaz gerçekçi güzel olsa bile oyunu oynamayacak süper zekalı arkadaşlarımız var aramızda
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2017 16:23
marsie red yazacak ama inanilmaz gercekci olacak he mi?
Kalan Karakter: 300 Gönder
PES 2018'den ilk oynanış detayları geldi
İlginizi Çekebilir