PES 2021 LITE, ücretsiz olarak yayınlandı

Özgür Deveci 7.12.2020 - 19:23
Konami Digital Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan spor oyunu PES 2021 LITE, ücretsiz olarak yayınlandı.

Konami Digital Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan spor oyunu PES 2021 LITE, ücretsiz olarak yayınlandı. Şu an indirilmeye hazır olan oyun, myClub modunun tüm özelliklerine kısıtlamasız erişim sunuyor. myClub'da, kişisel oyun tarzınıza uyan oyuncuları ve menajerleri toplayarak hayalinizdeki takımı kurmaya çalışacaksınız. Müsabakada üstünlük sağlamak için çaylak oyuncularınıza antrenman yaptırarak onları birer yıldıza dönüştürecek ya da efsanelerle ve diğer güçlü oyuncularla sözleşme imzalayacaksınız.

Oyunda Mevcut Olan Modlar

Başlama Vuruşu (Çevrimdışı): Yerel Maç, Ortaklaşa

Antrenman (Beceri Antrenmanı)

myClub

eFootball

Matchday

Online Turnuva (belli turnuvalarla sınırlıdır)

PES 2021 LITE, ücretsiz olarak yayınlandı

PES 2021 LITE, ücretsiz olarak yayınlandı

Oyun, gerçek dünyadaki futbol maçlarından ve ezeli rekabetlerden ilham alan çeşitli etkinliklere katılabileceğiniz, rekabetçi bir PvP modu olan Matchday ve tüm beceri seviyelerinden oyunculara açık bir e-spor turnuvası olan eFootball modlarını içeriyor. Buna ek olarak yapay zekaya karşı becerilerinizi geliştirmenize imkan sağlayan Antrenman ve Yerel Maç modlarını da içeriyor.

Ayrıca myClub'da, PES'e bu yıl gelen yeni, güçlü bir oyuncu türü olan Unutulmaz An serisine erişebileceksiniz. Bu oyuncular, günümüz ve geçmiş futbol yıldızlarının hafızalara kazınan anlarına göre oluşturulmuş oyunculardır ve o zamandaki performanslarını yansıtan, daha yüksek istatistiklere sahiptir. myClub modunda son maçlardaki olağanüstü performanslarına göre seçilen, var olan oyuncuların daha güçlü versiyonları olan öne çıkan oyuncularla sözleşme imzalayabilirsiniz.

Başlama Vuruşu Modunda Mevcut Olan Kulüpler

FC Barcelona

FC Bayern München

Juventus

Manchester United

Arsenal

Oyunu PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına ek olarak geriye uyumluluk teknolojisiyle yeni nesil konsollar için ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilirsiniz. Son olarak oyunun yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2020 22:38
Merlin'in kazanı pes lite her modda oynamak için ps plus mı gerekiyor yoksa bazı modlardamı bu konuda cevap verirseniz sevinirim
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2020 19:20
Bazı modlarda
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2020 12:22
Brather I playstation
Kalan Karakter: 300 Gönder
PES 2021 LITE, ücretsiz olarak yayınlandı
İlginizi Çekebilir