PES serisinin ismi neden değişti?

Furkan Güler 6.08.2019 - 10:06
Konami'nin planı ne?

Geride bıraktığımız Haziran ayında duyurulan ve geçtiğimiz hafta demosu çıkan yeni PES oyunu eFootball PES 2020 hakkında yeni bilgiler geliyor. Şimdiye kadar Pro Evolution Soccer (PES) adıyla çıkan seri, bu sene ismine yeni bir ekleme aldı. Bundan sonra sevenlerini eFootball eklemesiyle karşılayacak olan serinin adının neden değiştiği açıklandı.

PES serisinin ismi neden değişti?

Konami, yeni nesil PES serisinin espor platformuna daha yakın olmasını istiyor. Bu sebepten dolayı böyle bir isim değişikliğine gittiklerini belirten Konami, daha büyük kitlelere ulaşmanın peşinde. Diğer bir yandan oyuna bu sene gelen özellikleri ise aşağıdan okuyabilirsiniz. Yani Konami'nin açıklamasından sonra bu sene PES serisinin sadece adının değil, köklü bir değişikliğe uğradığını söyleyebiliriz.

Yeni özellikler:

• OYUN: Tümü ünlü orta saha oyuncusu Andrés Iniesta'ya detaylı bir danışma sonucu geliştirilmiş, yeni dinamik top sürme becerileri, yeni karşılama teknikleri ve ince ayarı yapılmış top fiziği ile daha önce hiç olmadığı gibi topun idaresini al.

• MATCHDAY: Bu yeni çevrimiçi rekabetçi modda, hakimiyet için görkemli mücadelede tarafını seç ve yeni gelenler ve müdavimler ile güçlerini birleştir.

• MASTER LEAGUE: Yeni bir interaktif diyalog sistemi, yenilenmiş bir menü tasarımı ve geliştirilmiş veri birleştime vasıtasıyla uygulanan daha gerçekçi bir transfer piyasası ile tamamen yenilenmiş bir ML deneyimi sizi bekliyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 19:09
Konami aldatmacadan başka birşey değil paragöz japon köpekleri
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2019 10:58
Yako
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2019 22:15
Fifa der tek geçerim
Kalan Karakter: 300 Gönder
PES serisinin ismi neden değişti?
İlginizi Çekebilir