Peter Molyneux, yeni oyununu Switch için geliştirebilir

Furkan Güler 5.02.2019 - 16:00
"Merhaba Nintendo kardeş"

Xbox markası altında ünlenen ve efsane bir geliştirici olmanın direğinden dönen Peter Molyneux, yeniden oyun dünyasına atılıyor. Son olarak Godus isimli bağımsız oyunla sektörde kendini gösteren Molyneux, yıllar boyu oyunculara verdiği sözleri tutamamasıyla ünlü hale geldi. Şimdi ise ortaya çıkan haberlere göre Peter Molyneux'ün hedefinde bu kez Nintendo Switch var. Yeni oyununun Switch için uygun olduğunu dile getiren Peter Molyneux, Nintendo'yu diğer konsollara göre daha etkileyici buluyor.

Peter Molyneux, yeni oyununu Nintendo Switch'e de çıkartabilir

Peter Molyneux, yeni oyununu Switch için geliştirebilir

Fable oyunlarında verdiği sözleri tutamayan Peter Molyneux, daha sonrasında Xbox 360'a çıkacak olan Milo isimli demoyla oyuncuları kandırmıştı. Milo demosunda gösterilen hiçbir şeyi (oyunu bile) hayata geçiremeyen Peter Molyneux, sonrasında ağır eleştirilerin odağı olmuştu. En sonunda Microsoft'u bile kendine inandıramayan Peter Molyneux, bakalım Nintendo Switch platformunda neler yapacak? Merak ediyoruz.

Daha öncesinde yenilikçi oyunlar yapmak istediğini söyleyen Peter Molyneux, yine küçük bir bağımsız ekiple çalışıyor. Muhtemelen kendisinin yeni oyununu ilerleyen dönemlerde görebileceğiz. Umarız geliştirici, bu kez takipçilerinin beklentilerini karşılayabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 16:26
Nintendo Switch için uygun demiş. Hazırlanın yeni oyun pc ye veya ps4'e geliyor :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.02.2019 16:10
Özellikleri oyun dünyasına attığı Milo kazığı efsanedir. Sonrasında attığı kazıklar için özür dilemişti ama huylu huyundan vazgeçmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Peter Molyneux, yeni oyununu Switch için geliştirebilir
İlginizi Çekebilir