Peter Molyneux'nün yeni oyunu Filipinler'de (gizlice) çıktı

Hürcan Köse 8.09.2016 - 09:53
Birisi de çıkıp sormuyor mu neden diye?
Fable, Black and White ve Godus gibi başarılı oyunların yaratıcısı Peter Molyneux'nün Godus'tan beri hiç sesi çıkmıyordu. En son güncellemelerin bile büyük aralıklarla çıkmasıyla beraber insanlar Molyneux'nün yeni bir oyun üzerinde çalıştığına emindi. Öyle de oldu. Yeni oyun The Trail: A Frontier Journey, iOS'a özel olarak çıkışını gerçekleştirdi. Ama sadece Filipinler'de.

Ücretsiz olarak indirilebilir olan bu yeni oyunda avatırınızı birbirinden güzel kırsal alanlarda seyahat ettiriyor ve The Trail'in büyük dünyasını keşfediyorsunuz. Doğrusu böyle büyük çaplı bir oyunun mobil platformlarda yapımının pek mümkün olmadığını düşünüyordum ancak yapınca oluyormuş. The Trail'in tek problemi optimizasyon ile alakalı olacak gibi duruyor, zira yayınlanan 30 dakikalık fragmanda bile çok sık FPS düşüşleri yaşanıyor. Yani bu oyunu eski bir 4S'te oynamak imkansız olacak anlayacağınız.

The Trail: A Frontier Journey şu anda Filipinler'de çıkmış durumda. Ülkemize veya dünyanın diğer ülkelerine ne zaman gideceği hakkında henüz bir bilgi verilmedi.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.09.2016 11:26
"Fable, Black and White ve Godus gibi başarılı oyunların yaratıcısı"... pardon, başarılı derken godus'u listeye eklemek yanlış geldi bana, godus'un steam de ki "kötü" şöhreti no man's sky ile yarışıyor, haberiniz var mı? RECENT:Very Negative (58 reviews)
OVERALL:Mostly Negative (5,937 reviews)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Peter Molyneux'nün yeni oyunu Filipinler'de (gizlice) çıktı
İlginizi Çekebilir