Peter Moore "Amacımız Steam ile rekabet etmek değildi."

Can Furkan Gözütok 1.07.2014 - 11:16
Arttırılmış gerçeklik teknolojileri ve Origin
Electronic Art'ın COO'su Peter Moore, Origin sistemini kurmaları ve günümüzün popülaritesi yüksek arttırılmış gerçeklik teknolojileri hakkında birtakım açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Origin'e değinen Moore, insanların düşündüğü gibi Steam'e rakip olmak için değil, tüketicilerle yakın temas içerisinde olmak için böyle bir sistem oluşturduklarını belirtti ve " Steam gerçekten de harika işlere imza atıyor ve neredeyse her türe ait oyunları bulunmakta. Şunu açıkça belirtmeliyim ki, Origin'i oluşturmamızın amacı Steam ile rekabet etmek değildi, aksine tek düşüncemiz müşteriler ile daha yakın bir ilişki kurmaktı. " açıklamasını yaptı.

Gündemi yoğum bir şekilde meşgul tutan arttırılmış gerçeklik teknolojilerine de değinen Moore, henüz bu teknolojiye para yatırmanın anlamsız olduğunu anca EA olarak bu teknolojiye tamamen sırtlarını dönmediklerini ifade etti. Konuyla ilgili Moore, " Henüz arttırılmış gerçeklik teknolojisi ile ilgilenmiyoruz ancak bu teknolojiye tamamen sırtımızı dönmedik. Şu an EA olarak bu teknolojiyi destekleyemeyiz. " açıklamasını yaptı.

Peter Moore "Amacımız Steam ile rekabet etmek değildi."
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 12:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Peter Moore "Amacımız Steam ile rekabet etmek değildi."
İlginizi Çekebilir