© Copyright 1999-2025 Digitall Entertainment Network
YASAL UYARI!: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya makale/metinlerin tüm hakları Merlin'in Kazanı'na aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbir içerik önceden özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu makale/metin veya yazılar sadece Merlin'in Kazanı tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak iletilebilir ve/veya bunlardan merlininkazani.com adresine link eklenerek alıntı yapılabilir.
Bu adamdan daha kaliteli video çeken Türkler tanıyorum.
Komedyenlik başka oyun tanıtmak başkadır.
ne vardı bizimde Şöyle Hiç Karışmayanımız olsaydı saraydan bozma evimiz de Teknolojinin tüm nimetlerinin keyfini çıkaracak zamanımz
HEH ! AYNISI NI SİZDE YAPABİLİRSİNİZ . TABİ BU ÖZEL YETENEK DEĞİL :)
Bu ne böyle magazin gibi be.
Yani tık başına gelen reklam sisteminin geleceğini nerede görüyor ki bu beyinsiz ? Sponsorluklar zaten videocuya kazandırıyor, youtube desen hertürlü kazanır, o "tık" reklamlarıyla size verdiği paraları amorti ediyordur. Ayrıca addblock kullanmayanların varlığı her zaman olacağı için büyük sitelere reklam verecek şirket mutlaka bulunur.
Bu özürlü aç gözlülüğünü ortaya koymuş.
Bu sorunu Adblock ile youtube aralarında çözüp youtube'a girer girmez hemen adblockun kapanması lazım
INADINA AD BLOCK INADINA GOZTEPE!
GOOOOOOZ GOOOOOOOZ GOOOOOOOOOOOOOZTEPE!!!
daha fazla para kazanmak istiyorum
Uyanığa bak, millet eşek gibi çalışsın ter döksün sen oturduğun yerde eknomiye kuruş faydası olmayan reklamlardan gelir kazan.
Sistem reklamları abarttı kullanıcı yolunu buldu. Sistem yolu bulur ama kullanıcıda yine yolunu bulur.
tabii merlinin kazanı gibi bazı desteklemek için adblock dışı bıraktığım bazı siteler var yalan yok ama maddi endişe içeren bir site ile milyonların takip ettiği birini asla bir tutmam kaldı ki izlemiyorum bile...
Ölümüne AdBlock
İnadına AdBlock
Alayına AdBlock
Herzaman AdBlock
Daima AdBlock
Öncede AdBlock
Sonrada AdBlock
Lanet olsun kapitalist düzenin sembolü reklamlar,eskiden böylemiydi youtube ilk açıldığında reklamlımıydı.HAYIR
Biz sadece eskiden bize sunulan ZATEN sahip olduğumuz özgürlüğümüzü geri istiyoruz özgürlükler parayla satın alınamayacak kadar paha biçilemez olgulardır.
AdBlock a 50 dolar bağışta bulundum ama asla youtube a ayda 34 dolar veremem.