PewDiePie, YouTube'a babalık sevinciyle geri döndü

Taylan Bal 16.08.2023 - 11:35
PewDiePie olarak bilinen ünlü içerik oluşturucu Felix Kjellberg, büyük bir haberle YouTube'a geri döndü.

Dünya çapında tanınmış içerik oluşturucu PewDiePie, uzun zamandır beklenen dönüşünü yaptı ve bunu oldukça büyük bir şekilde gerçekleştirdi. YouTuber ve yayıncı olan PewDiePie, birkaç hafta aradan sonra ilk videosunu paylaştı ve video konusu olarak ilk çocuğunun doğum sürecini açıkladı.

PewDiePie, YouTube'a geri döndü

PewDiePie, gerçek adıyla Felix Kjellberg, İsveçli bir YouTuber'dır ve muhtemelen platformun en popüler içerik oluşturucularından biri. On yıldan fazla bir süredir YouTube camiasında başarılı bir kariyere sahip olan PewDiePie, şaşırtıcı sayıda abone topladı ve şu anda 111 milyon aboneye sahip. Ebeveyn olma haberi Şubat ayında duyuruldu. Şimdi ise oğulları Björn doğdu.

PewDiePie uzunca bir video paylaştı

PewDiePie tarafından paylaşılan uzun videoda, Björn'ün gelişine duygusal bir hazırlık ve baba olma deneyimi anlatılıyor. Videonun başlangıcında eşini Marzia'yı hastaneye bıraktığı anlar yer alıyor. Orada, çok gergin olduğundan ve tüm durum hakkında hiç deneyimi olmadığından bahsediyor. Eşi potansiyel olarak sezaryen doğum yapmak zorunda kalabileceğinden endişeli bir nokta olsa da Björn'ün doğumu pürüzsüz bir şekilde gerçekleşiyor.

Björn'ün gelişini takiben, PewDiePie yeni doğan bir bebekle evde uyum sağlama sürecini de anlatıyor. Bu bölümde yer alan görüntüler arasında ünlü köpekleri Edgar ve Maya'nın tepkileri de bulunuyor. Köpekler de evin son üyesine yoğun ilgi gösteriyor gibi görünüyor.

Kjellberg'in önümüzdeki birkaç yıl içinde içerik üretim için eski seviyesine erişmesi pek olası görünmüyor. PewDiePie geçen yıl YouTube'u bırakmıştı ve bu, iş/yaşam dengesizliği nedeniyle içerik miktarında bir azalmaya neden oldu. Björn'ün doğumuna hazırlık olarak Haziran ayının sonlarında platformdan bir mola daha duyurdu ve yakın gelecekte ne kadar içerik yükleyeceği belirsizliğini koruyor.

Ek olarak PewDiePie'nin Twitch hesabı birkaç hafta önce yine bilinmeyen nedenlerle yasaklandı. Fan kitlesi tarafından her türlü mola, anlayışla karşılanıyor gibi görünüyor ve bebek videosunun yorum bölümüne övgü ve tebrikler yağıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 09:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
PewDiePie, YouTube'a babalık sevinciyle geri döndü
İlginizi Çekebilir