PewDiePie, YouTube'un 'Dokunulmazı'

Hakan Hervenik 17.10.2017 - 11:41
"Şok derecesinde hareketler yaptığını biliyoruz"

YouTube'un geçmişini, günümüzü ve geleceğini konuşmak isterseniz Felix "PewDiePie" Kjellberg'in isminin geçmemesi elde değil. Polygon'un New York Comic Con bünyesinde Smosh Games takımı ile yaptığı röportajda, YouTube'un nereden nereye geldiği ve nereye gideceğinden bahsedildi.

Smosh Games'in yapımcısı Dave Raub, bu röportaj sırasında PewDiePie'ın son birkaç aydır aldığı eleştirilere değindi. Şubat ayında PewDiePie'ın Yahudiler ile dalga geçmesi sonucu başlayan olaylarda ilk olarak Disney ile olan kontratını kaybetmiş, sonrasında ise YouTube Red'deki kısa dizisi iptal edilmişti. Geçtiğimiz ay ise canlı yayında kullandığı ırkçı kelime yüzünden topa tutulan PewDiePie, Campo Santo'nun sahibi Sean Vanaman tarafından açılan DMCA telif davası ile karşı karşıya kalmıştı.

PewDiePie ve Smosh Games

Raub, Smosh Games'in birden çok kez PewDiePie ile çalıştığının altını çizerek, PewDiePie'ın şu an YouTube'da kendisini dokunulmaz yapan bir pozisyona sahip. Son hareketlerinin yanlış olduğuna katıldığını belirten Raub, ancak PewDiePie'ın her zaman şok niteliğinde hareketler yaptığını da söyledi.

PewDiePie, yaşanan son olaydan beri videolarında daha dikkatli davranıyor. 57 milyon aboneye ulaşan PewDiePie'ın yakın zamanda tahtını bırakacağını da düşünmüyoruz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 23:30
Gelen tepkilere çok mantıklı cevaplar veriyor ve eleştirileri görmezden gelmiyor. Geçenlerde Campo Santo konusunda da aslında bazı bakımlardan adamlara hak verdiğini de söyledi. Yani ona düşmanlık besleyen herkese karşı düşmanca yaklaşmıyor aslında. İyi biri gibi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 16:31
ben anti yahudi değilim ama anti siyonistim,batıda bu düşünce yok yahudi = siyonist bir farkı yok onlar için hatta çoğu kişinin siyonistleri bilmediğinede eminim,yahudi karşıtı sözler söylerken belkide siyonistleri kast ediyor olabilirdi,derin mevzular ama youtube emir almadığı süre, tahtdan inmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 14:29
Yahudiler dalga mi gecti?

Ne dedi ki? Onlari asalim , gaz odalarina atalim mi dedi yoksa?

Inanamiyorum bunu yapcagina.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.10.2017 14:19
Abi siz bu adama niye taktınız ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
PewDiePie, YouTube'un 'Dokunulmazı'
İlginizi Çekebilir