Phil Spencer, PUBG'nin konsol sürümünden ümitli

Furkan Güler 20.09.2017 - 11:49
Xbox'ın tepe ismi PUBG'ye güveniyor.

PC tarafında oldukça güzel bir çıkış yakalayan PlayerUnknown's Battlegrounds, günden güne oyuncu kitlesini büyütmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız hafta anlık 1.3 milyon oyuncu grafiği yakalayan başarılı oyun, aynı zamanda sadece 10 milyon adet satarak rakiplerini oldukça kıskandırdı. Yakın zamanda Xbox One platformları için konsol çıkışını yapacak olan oyun hakkında Phil Spencer, Twitter üzerinden bazı açıklamalarda bulundu. Xbox markasının tepe ismi Phil Spencer, PlayerUnknown's Battlegrounds'un Xbox için oldukça büyük bir yapım olduğunu söyledi.

Phil Spencer, PUBG'nin konsol sürümünden ümitli

Phil Spencer, Twitter üzerinden PlayerUnknown's Battlegrounds hakkında konuştu.

BlueHole ekibinden oldukça umutlu olduğunu söyleyen Spencer, aynı zamanda Black Desert Online için de aynı söylemlerde bulundu. Hali hazırda PC platformunda ironik satış rakamlarına ulaşmaya devam eden PlayerUnknown's Battlegrounds, bakalım Xbox One platformlarına nasıl bir performans sergileyecek. Yaklaşık 7 aydır oyunu Xbox One'a portlamaya çalışan BlueHole ekibi, umarız aynı performansı PC platformunun optimizasyonu için de sergiler. Her hafta çıkan güncellemeler sayesinde oyunu geliştirmeye devam eden BlueHole, bakalım ilerleyen dönemlerde PlayerUnknown's Battlegrounds'un sonunu nereye sürükleyecek?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2017 13:10
Poor Spencer yüzünden xbox tarih oldu. PC xbox'ı yine yok ediyor desek daha doğru olur. Port bekleyen bir cihazın geleceği olamaz. Şu an Forzayı da PC'de daha önce oynuyorum xbone x çok geriden geliyor -_-
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phil Spencer, PUBG'nin konsol sürümünden ümitli
İlginizi Çekebilir