Adobe RGB, QHD, USB-C kenetlemeli monitör özelliklerine sahip

Ersin Kılıç 16.12.2017 - 01:12
Philips'in yeni monitörü önümüzdeki ay çıkacak

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, High Dynamic Range (HDR- Yüksek Dinamik Aralığı)’e sahip yeni Philips Brilliance QHD kenetlemeli USB-C monitörünü piyasaya çıkartıyor. 32 inçlik 328P6AUBREB, gelişmiş üretkenlik ve rahatlık için müthiş görüntü kalitesi ve tek kablolu kenetleme sağlıyor.

Sadeleştirilmiş bağlantı

328P6AUBREB modeli, en yeni nesil USB 3.1 C Tipi teknolojisinin çok yönlü bağlantı seçenekleri ile donatıldı. İnce, tersine cevrilebilir bir konektöre sahip USB-C, kullanıcıların cihazlarını şarj edebilmelerini, ses ve görüntü sinyallerini iletmelerini ve internete bağlanmalarını – üstelik bunların hepsini tek bir kablo ile yapmalarını sağlıyor. Böylelikle, bu monitör anında bir bağlantı merkezi haline geliyor ve kenetleme istasyonu görevi görüyor, yalnızca masadaki o fazladan alanı kullanmamış oluyor. Ayrıca çoklu monitörlerin kolayca birbirine bağlanmasını da mümkün kılıyor, bu da örneğin grafik tasarımcılar için kullanışlı. Sonuç olarak, USB-C diz üstü bilgisayarların sınırlı bağlantısını genişleterek kullanıcıların ultra hızlı sürelerde güvenli bir şekilde veri iletmelerini sağlıyor. USB 3.1, USB 2.0’dan 20 kat daha hızlı olduğundan, veri iletimi çok kolay bir hal alıyor. Üstelik, cihazlarının pili her zaman düşük olanlar için ise, güç sağlayan USB-C, diz üstü bilgisayarları bile şarj edebilir.

Eşsiz bir görsel deneyim

Ekranın nasıl konumlandığını açıklayan MMD Philips Monitörleri Avrupa Ürün Müdürü Artem Khomenko şunları ifade etti: “P ürün grubu monitörleri tam, doğru ve titiz bir renk performansı sunmaları için tasarlandı. Biz de, profesyonellerin bekledikleri yüksek standartları karşılamak için piyasaya bu yeni modeli çıkardığımız için gurur duyuyoruz. Bu model, grafik tasarımcılar, CAD mühendisleri, fotoğrafçılar, video düzenleyenler ve ince ayrıntıların olağanüstü bir şekilde ekrandaki reprodüksiyonuna mutlaka gerek duyan tüm profesyoneller için mükemmel.” Quad HD sayesinde yüksek çözünürlükteki görseller ile kusursuz bir görüntüleme deneyiminin keyfini çıkaracaksınız. HDR teknolojisi hem olağanüstü parlaklık ve kontrast sağlıyor , hem de daha önce bir ekranda hiç görülmemiş yeni renkleri yakalayan zengin bir palet sunuyor. 10 bit ekran ise, doğal renkler ve akıcı geçişler için 12-bit dahili işlemci ile desteklenerek 1.074 milyar rengi görüntülüyor. % 99 Adobe RGB ve %100 sRGB (CIE 1973) ile 328P6AUBREB modeli, alabildiğine net görüntüler elde etmek ve grafikleri gerçek hayata taşımak için profesyonel renk standartları ve 2560 x 1440 piksel sunuyor.

IPS teknolojisi sayesinde, bu monitör profesyonel uygulamaların gerektirdiği renk doğruluğundan ya da tutarlı parlaklıktan hiçbir şey kaybetmeden 178°’lik bir açıdan görüntülenebilir.

Bir doz rahatlık daha

Bağlantı özelliklerinin ve göz alıcı görsellerinin yanı sıra, 32 inçlik bu QHD ekran, Philips monitörlerine sahip oldukları ünü kazandıran, göze çarpan özelliklerin çoğuna sahip: SmartErgoBase ergonomik ayarlanabilir ayak, kullanıcıların en yüksek görüntüleme rahatlığı için ekranı eğip sağa sola döndürmelerini ve yükseltmelerini mümkün kılıyor. Ayrıca zararlı olabilecek, kısa dalga boyundaki mavi ışığı azaltan Philips LowBlue Mod özelliğine de sahip. Flicker-free teknolojisi ise daha da rahat bir görüntüleme için parlaklığı düzenliyor ve titreşimi azaltıyor; dahili stereo hoparlörler ise harici hoparlör gereksinimini ortadan kaldırarak kusursuz bir ses reprodüksiyonunu beraberinde getiriyor; ve dahası, %65 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik ile, bu monitör çevre dostu kullanıcılar için de iyi bir tercih.

Philips 328P6AUBREB P ürün grubu ekranı, 589 USD tavsiye edilen perakende fiyat ile, Ocak 2018’de piyasada bulunabilecek.

Basın Bülteni

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 16.12.2017 01:33
Hollanda malı almayın. Çin Kore Tayvan rulez.
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2017 20:20
??
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2017 10:43
Peki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2017 02:06
21 inç yapsana
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.12.2017 02:00
LG ve ASUS tan şaşmayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Philips'ten RGB, QHD, USB-C kenetlemeli monitör geliyor
İlginizi Çekebilir