Phoenix Wright'ın meslektaşı bu sefer bir kuş!

İsmet Ergül 24.12.2015 - 21:58
Kuştan avukat mı olurmuş? Olur tabii!
4 Eylül 2014'te çıkan Hatoful Boyfriend isimli 'güvercinli' romantizm oyunundan sonra 'kuşlu' oyunlar oyuncuların diline düştü ve bol bol konuşuldu. Mizahı ile oyuncuları şaşırtan Hatoful Boyfriend çoğu oyuncu tarafından 'garip ama eğlenceli' olarak adlandırılarak başarılı bağımsız yapımcı oyunlardan biri oldu.

Hatoful Boyfriend'in elde ettiği başarıyı görmüş olacaklar ki, Sketchy Logic isimli bağımsız oyun geliştirici ekibi bu sefer kuşları ve hayvanları dava masasına taşıdı. Yanlış duymadınız, Phoenix Wright gibi başarılı bir avukatı oynadığımız bu oyunda bir kuşuz..cik.

Kickstarter ile desteklenen bu projede, 1848 yılında Fransa'da davalara bakan bir avukat kuşu canlandırıyoruz. Oyunun hikayesinde sanıklarını korumaya çalışan ana karakterimiz
Jayjay Falcon, elde ettiği bilgiler ve ipuçları ile davaları kazanmaya çalışan başarılı bir kuş...cik!

Hatoful Boyfriend Ace Attorney: Phoenix Wright ile tanışırsa ne olurdu? sorusunun cevabı olan Aviary Attorney şu an Steam'de satışta ve kış indirimi ile fiyatı normalden biraz daha düşük. Şahsen ben merakıma yenilmek üzereyim..sepete eklememe az kaldı cik!

Oyunun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz;


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 23:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phoenix Wright'ın meslektaşı bu sefer bir kuş!
İlginizi Çekebilir