Pikachu filminde Reynolds'a Ken Watanabe'nin eşlik edeceği duyuruldu

Ersin Kılıç 21.01.2018 - 16:07
Detective Pikachu filminin kadrosu genişliyor

Tüm dünyada milyonlarca hayranı bulunan Pokemon için geçtiğimiz aylarda bir duyuru gelmiş ve Detective Pikachu filmi duyurulmuştu. üstelik aynı isimli bir oyunu da olan Detective Pikachu filminde Pikachu'yu ünlü oyuncu Ryan Reynolds'un oynayacağını öğrenmiştik. İşte film için uzun bir aradan sonra yeni bir oyuncu haberi daha geldi.

Detective Pikachu filmine yeni bir isim daha

Yavaş yavaş prodüksiyon aşamasına yaklaşan Detective Pikachu filminde Ken Watanabe'nin de rol alacağı açıklandı. Daha önce Inception, The Last Samurai, Godzilla ve Transformers gibi filmlerde de rol alan Watanabe, filmde Ryan Reynolds'a eşlik edecek oyunculardan biri olacak. Ryan Reynolds ve Watanabe gibi isimlerin dışında filmde The Get Down, Paper Towns gibi projelerde yer alan Justice Smith ve Big Little Lies, Supernatural gibi yapımlarda da yer alan Kathryn Newton'ın yer aldığı da açıklanmıştı.

10 Mayıs 2019 gösterime gireceği belirtilen Detective Pikachu filminde Pikachu'yu kaçırılan bir karakteri bulmaya çalışırken göreceğiz. Tabi filmin oyuna benzer bir havada mi ilerleyip ilerlemeyeceğini bize zaman gösterecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.01.2018 20:17
Nintendo StarFox ve F-Zero'yu film veya dizi projeleri ile taçlandırsa keşke
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.01.2018 13:17
Seni seştim pikaçüüüüüü
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pikachu filminde Ryan Reynolds'tan sonra bilinen bir isim daha katıldı
İlginizi Çekebilir