Pikachu neydi, ne oldu?

Ceyda Doğan 25.02.2013 - 14:07
Ne sevimlisin sen öyle
Yılların eskitemediği ünlü oyun Pokemon (Pokémon), yeni oyunlarıyla ön plana çıkmaya çalışıyor. Bunu geçtik, özellikle belirli karakterin yaşadığı değişimler ve buna istinaden de değişen taktikler, birçok oyunseverin de dikkatini çekmiyor değil. Hiç kuşkusuz Pokemon serisinin en sevilen karakterlerinden biri Pikachu'dur. O sevimli sesi ve şirin yüzüyle, izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Pokemon'un animesinde Ash Ketchum'ın ilk Pokémon'u Pikachu olunca, işler ister istemez değişiyor.

Peki 1998 yılından 2013 yılına kadar, neler oldu da Pikachu birden bire evrimleşti? İlk bölümlerde Pikachu, çizim olarak daha şirin ve tombul çizimleriyle dikkat çekiyordu. Zaman ilerledikçe ve  anime bölüm atladıkça, Pikachu da zayıflamaya başladı.

Pikachu neydi, ne oldu?
Birçok oyunsever ve anime severin, Pikachu'nun yeni görünüşünden hoşlanmadığını da belirtelim. Bunun tartışmaya açık bir konu olduğunu biliyoruz. Peki Pikachu sizce hangi haliyle daha sevimliydi? Zaman ilerledikçe Pikachu bu şekilde görünecek diye çok korkuyoruz.

Pikachu neydi, ne oldu?
Yorumlar 26
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 10:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2015 13:37
pikachuuu pika pika chuuuu pikachuu ddzdzdzddz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pikachu neydi, ne oldu?
İlginizi Çekebilir