Planescape: Torment Avellone'dan onay aldı

Mert Günhan 4.12.2012 - 10:41
Chris Avellone'un isteği gerçekleşiyor
Bir süredir Chris Avellone'un Planescape Torment ve Baldur's Gate ile ilgili oldukça geveze olduğunu biliyorsunuz. Avellone Project Eternity'nin Kickstarter kısmıyla oldukça meşgul olduğu için ikinci bir Planescape Torment oyunuyla ilgilenecek kişi olarak Colin McComb'a "onay" verdi.

McComb yazdığı blog yazısından sonra Eurogamer'a ulaşıp Wasteland 2'yi bitirince Planescape: Torment ile ilgili ilerleyeceğini söyledi. İşte McComb'un açıklaması:

"Chris Torment için geçtiğimiz yaz yeni bir oyun yapmak istemişti. Bu onunla yaptığımız konuşmalardan çıkan bir fikirdi, bu sayede Wizards of The Coast'a ulaştık, ne yazık ki bu işe yaramadı. Sonra Planescape için bir şeyler yapmanın bizim için en iyi yol olmadığına karar verdik, Wizards of The Coast projeyle ilgili oldukça yetki isteyecekti. Project Eternity Kickstarter'ı ruhani takipçi klasmanından daha farklı bir yöne gidince Chris'e onun onayı olmadan bir Torment oyunu konusunda ilerlemek istemediğimi söyledim, biraz konuştuk ve bunu yapmam konusunda içinin rahat olduğunu açıkladı, kısacası onay verdi. Kendisi şu sıralar Eternity ile oldukça meşgul, onun dikkatini dağıtmak istemiyorum, fakat vakti olduğunda onunla beraber çalışmak beni mutlu ederdi."

Sonuç olarak, yeni bir Torment oyunu gelecek, fakat ne zaman gelecek bunu bilemiyoruz, yıllarca bekleyen hayranlar için gelecek yeterince hızlı gelemez!

Planescape: Torment Avellone'dan onay aldı
Yorumlar 29
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Planescape: Torment Avellone'dan onay aldı
İlginizi Çekebilir