Planetside 2 artık aramızda

Merlinin Kazanı 22.11.2012 - 10:15
Küresel savaş Auraxis’e sıçrıyor.
Savaş kaçınılmaz. ProSiebenSat.1 Games ve Sony Online Entertainment merakla beklenen devasa çok oyunculu online aksiyon oyunu (MMOFPS) PlanetSide 2’nin Avrupa’da ve Kuzey Amerika’da hazır olduğunu bugün duyurdu. Oyuncular Terran Cumhuriyeti, Yeni Birleşim ve Vanu Hükümdarlığı’ndan oluşan üç imparatorluktan birine kaydolarak Auraxis gezegeninin hakimiyeti için epik savaşlardan birinde savaşmak zorunda. Oyuncular benzersiz bir oyun deneyimi içinde kendilerini olağanüstü hava, kara, araç ve göğüs göğüse savaşlarda, binlerce oyuncunun yan yana ya da birbirlerine karşı savaştığı büyük çaplı ortamlara kaptırıyorlar.

Sony Online Entertainment Başkanı John Smedley, “Binlerce oyuncuyu eş zamanlı olarak harikulade ve devasa kıtalarda savaştıran PlanetSide 2’nin büyüklüğünün ve gücünün eşi yok. Daha önce bunun gibi bir oyuna tanık olmadınız.” şeklinde konuştu.

PlanetSide 2, devasa çok oyunculu savaşlar, yardımına koşacağınız farklı imparatorluklar ve şiddetli kara ve hava savaşlarının yayılabildiği geniş kara parçaları gibi günümüz oyuncularının beklediği, türe ait tüm çığır açan özellikleri oyuna ekliyor. PlanetSide 2, gelişen teknoloji, oyunculardan yıllardır gelen geribildirimler ve SOE’nin yeni tescili MMO oyun motoru, ForgeLight ile birlikte devasa savaşlar, kişiselleştirme ve topluluktan oluşan rekabete dayalı ve içgüdüsel bir deneyim sunuyor.

Planetside 2 artık aramızda
Sony Online Entertainment’taki PlanetSide 2’nin Yaratıcı Direktörü, Matt Higby “Çok büyük ve benzeri görülmemiş bir oyun için yola koyulduk ve bunu başardık. PlanetSide 2’nin boyutuyla ve savaşlarıyla rekorlar kıracak” dedi ve “Artık tarih yazma sırası oyuncularda. Beta testinde yaşanan şiddetli çarpışmalar, şeref madalyaları ve elde edilen zaferlerin savaş hikayeleri bir destanı andırıyordu. Şimdi temiz bir sayfa açtık ve oyun hazır durumda. Artık efsaneler yaratmanın vakti geldi” şeklinde sözlerine devam etti.

Oyuncular seçtikleri imparatorluğun küresel hakimiyeti için altı sınıftan birinde oynamayı tercih edebilirler. Indar, Esamir ve Amerish dahil olmak üzere oyunda bulunan üç kıtanın kilit bölgeleri ve değerli kaynaklarının kontrolü savaşacaklar. Geniş yetenek ağacı ve serbest haldeki sınıf tabanlı sistem ile oyuncular, ekiplerinin, teçhizatlarının ve imparatorluklarının ihtiyaçlarının yanı sıra kendi oyun stillerinin de uyuşması için askerlerini, silahlarını ve araçlarını kişiselleştirebilecek.

Oyuncular savaş deneyimi kazandıkça, sertifikalarını artıracak, çeşitli silahlar ve araçlarla birlikte yeni görevler ve geniş kişiselleştirme seçeneklerine de erişebilecek.

Planetside 2 artık aramızda
Higby, “PlanetSide 2 Takımdakilerin başarılı olmak ve hayatta kalmak için birbirlerine güvenebilecekleri, oyuncu odaklı savaşları mümkün kılmak için tasarlandı. Oyuncuların ellerindeki bu etkin kontrol ile Auraxis’te neler yapabileceklerini biz de her gün öğreniyoruz” dedi. “Oyunu piyasaya sunduk ancak gelişmeler hiçbir zaman bitmeyecek. Şu anda mevcut olan tonlarca planımız ve yıllarca sürecek olan savaşları besleyecek geliştirmeler için içeriğimiz var”.

Emsalsiz büyüklükteki ve ölçekteki savaşlara ek olarak PlanetSide2, oyuncular için en büyük video platformu ve topluluğu olan Twitch aracılıyla canlı yayın fonkisyonunu entegre eden ilk oyun olacak. Oyuncular Twitch sayesinde tek bir tıklama ile oyun akışlarını Twitch platformuna doğrudan aktarabiliyor.

PlanetSide 2 şu anda ücretsiz olarak piyasalarda. PC’lerde ise Your Way başlığı altında dijital olarak indirilebilir. Geliştirilmiş bir PlanetSide 2 deneyimi isteyenler için Premium üyelik seçeneği ise aylık 7.99€ ve kaynaklardan fayda elde etmede elveriş, XP ve sertifika puanlarıyla birlikte geliyor.  Premium üyeler buna ek olarak oturum açma sırasında öncelik elde ediyor, yeni dış görünüş eşyalarına erken erişebiliyor ve her ay Seven Cash bonus kazanıyor. Üyeliklerine devam etmek isteyen oyuncular geliştirmeleri ekleyebilecek ve üyeliklerini çoklu olarak satın alan oyuncular ise doğrudan artırılmış bir kazanç elde edecek.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Planetside 2 artık aramızda
İlginizi Çekebilir