Planetside 2 Beta sürümü kayıtları başladı

Vural Çelik 9.12.2014 - 09:22
Şimdiden yerinizi alsanız iyi olur.
PS4 Sahipleri için Planetside 2 Beta kayıtları başladı. Sony Online Entertainment, Planetside 2'nin Beta sürümü için kayıtları almaya başladı. Planetside 2'nin Beta sürümünü test etmek için oyunun web sitesini ziyaret etmeniz (https://www.planetside2.com/ps2onps4) ve e-mail adresinizi sisteme kayıt ettirmeniz gerekiyor. 

Planetside 2 Beta sürümü kayıtları başladı
SOE’nin hangi başvuruları dikkate alınacağı henüz açıklığa kavuşturulmamışken, kayıt için sadece e-mail adresinizi vermeniz yeterli oluyor. Planetside 2’nin PS4 Beta sürümünün, 2014’ün sonunda başlayacağı daha önceden duyurulmuştu. Bu yüzden kayıt yaptıran oyuncuların, her an beta sürümünü test etmeleri işten bile değil. SOE oyunun betasının 1080p ve 60 fps'de çalışacağını belirtmekle birlikte, bu değerlerin değişebileceğini özelikle vurguladı.

Planetside 2’nin kökeni 2 sene önce PC’ler için hazırlanmış olan free-to-play shooter oyununa dayanmakta olduğundan, akıllara PS4 ile PC arasında bir cross-platform olabilir mi sorusu gelse de, SOE’nin yaptığı açıklama beklentilerin tersi yönünde.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Planetside 2 Beta sürümü kayıtları başladı
İlginizi Çekebilir