PlanetSide 2 Mobile Uplink uygulaması artık bizlerle

Merlinin Kazanı 15.04.2013 - 17:32
Savaş avucunuzun içinde
Savaş, ait olduğunuz fraksiyon ile düşman arasında ayrım yapmaz; ayrımı sizin yapmanız gerekir. Ücretsiz yeni PlanetSide Mobile Uplink Uygulaması ile Auraksis'e bağlı kalmaya devam edebilir, cepheden düzenli olarak durum güncellemeleri alabilir ve uygulama içi sesli sohbet ile savaşan arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsiniz. Detaylı oyun kılavuzlarına, karakter bilgilerine ve daha fazlasına erişin. Facebook, Twitter ve e-posta aracılığıyla topluluk ile bağınızı koparmayın.

Münih, 15 Nisan 2013. AppBurst tarafından geliştirilen ve ProSiebenSat1 games tarafından yayınlanan PlanetSide 2 Mobile Uplink uygulaması, hem PC oyununa bir eşlikçi hem de PlanetSide 2 topluluğu ile hareket halindeyken iletişim kurma aracı olarak hizmet verecek.

PlanetSide 2 Mobile Uplink uygulaması artık bizlerle
Uygulama içi sesli sohbet fonksiyonu, oyuncuların diğer oyuncularla ve birliğinin üyeleriyle iPad ya da iPhone üzerinden sohbet edebilmelerini sağlar. Uygulamanın en etkileyici özellikleri, etkileşimli haritası ve sesli sohbetidir. Sunucuda oturum açan oyuncular için etkileşimli oyun içi haritada bölge kontrolü, kaynaklar ve tesisler görüntülenecek. Harita, neredeyse gerçek zamanlı olarak güncellenir ve oyuncular, PlanetSide 2'yi oynarken aksiyonu mobil cihazlarında da görüntüleyebildikleri için oyun deneyimini muhteşem bir katkı sağlar.

Silahlar, fraksiyonlar, piyade sınıfları, araçlar, implantlar ve başarımlarla ilgili ayrıntılar da dahil olmak üzere, teknik değerleri ve yüksek çözünürlüklü resimleri barındıran kapsamlı bir oyun kılavuzuna uygulama içinden rahatlıkla erişilebilir. Kullanıcılar, "sık kullanılanlar" bölümüne belli öğeleri kaydedebilir, e-posta, Facebook ve Twitter aracılığıyla sayfa paylaşımı yapabilir.

Oyun tutkunları, savaş rütbelerinin ve sertifikasyon puanlarının yer aldığı karakter profillerine de erişebilir. En üst düzey silah ve araçlardan, genel istatistik ve sınıflara kadar tüm ayrıntılı bilgilere erişilebilir ve sosyal medya aracılığıyla paylaşım yapılabilir. Kullanıcılar ayrıca PlanetSide 2 videolarına erişebilir, duvar kâğıdı indirebilir ve oyunun resmi Twitter ve Facebook sayfalarına bağlanabilir.

App Store'daki PlanetSide 2 Mobile Uplink uygulamasını https://itunes.apple.com/tr/app/planetside-2-mobile-uplink/id627456762 adresinden, Google Play Store'daki PlanetSide 2 Mobile Uplink uygulamasını https://play.google.com/store/apps/details?id=com.soe.ps2mobile adresinden indirebilirsiniz. Her iki platformda da ücretsiz olarak yayınlanıyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 15:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlanetSide 2 Mobile Uplink uygulaması artık bizlerle
İlginizi Çekebilir