Planetside 2'de tarafınızı seçin

Merlinin Kazanı 12.12.2012 - 16:45
Auraxis kıtasında savaş asla bitmiyor!
Auraxis kıtası boyunca binlerce, hatta onbinlerce oyuncu bir araya gelerek kritik bölgelerin ve en önemli kaynakların kontrolünü kendi imparatorluklarına geçirmek için inanılmaz savaşlar verdiler.
ProSiebenSat.1 Games ve Sony Online Entertainment (SOE), PlanetSide 2’deki Auraxia savaşının ön saflarında çekilen ve Terran Cumhuriyeti, Yeni Birleşim ve Vanu Hükümdarlığı’nın gerçekte kimler olduğunu ana hatlarıyla anlatmak için üç yeni imparatorluk adına tanıtım filmi yayınlıyor. Hala taraf seçemediyseniz, şimdi tam zamanı.

Terran Cumhuriyeti – Terran Cumhuriyeti, militarist bir devlet gibi, insanlığın barış içinde bir arada yaşamaları için her türlü yola başvurarak imparatorun otoriter kuvvetlerini kullanıyor.

Yeni Birleşim – Birbirine hafifçe bağlı isyankar birlik grupları ve idealist özgürlük savaşçıları, Terran Cumhuriyeti’nin hegemonyasına ve Vanu Hükümdarlığı’nın fanatikleşmiş uzaylı nüfuzuna karşı savaşıyor.

Vanu Hükümdarlığı – İnsanlığın sadece eski uzaylı ırkının kayıp teknolojisini yeniden keşfederek ve kullanarak gelişebileceğini düşünen bir teknokratik İmparatorluk.

Planetside 2'de tarafınızı seçin
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2017 11:16
Yeni Birleşim !! Ya Özgürlük Ya Ölüm dedik ve bitti
Kalan Karakter: 300 Gönder
Planetside 2'de tarafınızı seçin
İlginizi Çekebilir