1/2

Planetside 2'nin yeni "tacizcisini" Avrupa ürün müdürü anlatıyor (Röportaj/Video)

Merlinin Kazanı 2.05.2013 - 11:49
Karşınızda yeni aracımız Harasser
F2P'lerin popüler olduğu bu zamanlarda en ünlü F2P MMO oyunu PlanetSide 2'nin Avrupa Ürün Müdürü Peter Brolly ile yapılan ve PlanetSide 2’nin yeni güncellemesi ile gelen Harasser adlı yeni araç hakkında bilgiler içeren röportajı yayınlıyoruz sizlere. Bunun yanında haberde Harasser'ın videosunu da bulabilirsiniz.

Yeni aracın avantajları nelerdir?

PlanetSide 2'yi ultra küçük 3 kişilik bir birlikle oynuyorum, o nedenle Harasser'ı bizim içim bir kurtarıcı oldu. Artık, vur-kaç taktiğiyle hareket eden küçük birliğimiz için mükemmel bir araç var. 

Planetside 2'nin yeni "tacizcisini" Avrupa ürün müdürü anlatıyor (Röportaj/Video)
Birçoğumuz, özellikle Amerish ve Indar'ın belli bölgelere gitmenin eğlenceli olduğunu düşünür. Harasser'ı sürmek, en az bu araçla saldırı yapmak kadar keyifli.

Harasser, kullanılması feci eğlenceli olması bir yana, birçok seçenek de sunuyor. Yolcu olarak kimi taşıdığınıza bağlı olarak, manevra kabiliyeti ve ateş gücü açısından ölümcül bir bileşime sahip. PlanetSide 2'de hep olduğu üzere bu aracı nasıl kullanacağınız size kalmış. İçini Hafif Taarruzcularla doldurun, hızı maksimuma getirin ve araca düşmanın kontrolü altındaki üslerin kalkanlarından geçebilecek bir Kapı Dağıtıcı takın, bu sayede savaş meydanına ilerleyebilecek ve asıl farkı yaratabilecek şekilde düşman cephesinin arkasına sızabileceksiniz.

Elbette gözünüzü karartıp araca bir Kompozit  Zırh takabilir ve açılır kapanır koltuğa bir MAX yerleştirebilirsiniz ve bu sayede tankları vurmak için etrafını kuşatabilir ve köşeye sıkıştırabilirsiniz.


Harasser'ın oyun tarzını değiştireceğini düşünüyor musunuz?
Bence Harasser, faydalanılabileceği onlarca alternatifi sayesinde Auraksis'teki çarpışmalarda büyük farklar yaratacak. Bana kalırsa Harasser, doğru ellerde kullanıldığında tankların başını ağrıtacak. İçinde birkaç tane hafif taarruzcunun ve bir de topsavar ana silahının olduğunu düşünün. Uzaktan tankları yavaşlatabilir, C4'leriyle Hafif Taarruzcuları onların işini bitirmek için yakın temasa sokabilirsiniz ya da kurnazca vur-kaç taktiği için de kullanabilirsiniz: Tankların etrafını kuşatın, asıl silahtan sağlam birkaç atış yapın ve MAX birliğiniz de giderken topsavar mermileri savurarak onların canını çıkarsın. 

İsterseniz bir Uçak Savar ana silahı ve açılır kapanır koltukta Uçak Savar donanmış bir MAX ile gökyüzünü de temizleme şansınız var.

Planetside 2'nin yeni "tacizcisini" Avrupa ürün müdürü anlatıyor (Röportaj/Video)
Bu oyun dünyasında inanılmaz yetenekli ve yaratıcı oyuncular tanıdık. Bu oyuncularımızın, Harasser canlı sunuculara indiğinde bu aracı yeni ve yaratıcı yöntemlerle nasıl kullanacaklarını görmek için sabırsızlanıyorum.  Mesela bazı oyuncuların, Harasser'a C4 bağlayıp, uçurumlardan ve tepelerden tırmandırıp doğruca düşman araçlarının üzerine fırlattıklarına şahit olduk.  Bu cesaret gerektiren stratejiyle yere düşürülen ilk uçağı görmek için sabırsızlanıyorum! 

Auraksis'te devam eden halihazırda muhteşem savaşlara, yepyeni bir boyut katacak, enfes ve çok yönlü bir araç bu.