Planteside 2'nin tehlikeli böceği

Merlinin Kazanı 3.05.2013 - 15:21
Yeni güncelleme yeni yıkım
ProSiebenSat.1 Games ve Sony Online Entertainment (SOE) başarılı MMOFPS PlanetSide 2 oyununun 8. güncelleme paketini yayınladı. Bu kapsamlı yama ile birlikte yepyeni Harasser aracını sizlerin huzuruna çıkıyor.


Güncelleme ile PlanetSide 2 oyuncuları, harap haldeki Auraksis’te mevzilendirmek için oldukça uygun, taktiksel anlamda çok değerli Harasser aracına erişebilecek. Harasser bir yandan, oyuncuları Auraksis’in savaş meydanlarındaki görev bölgelerine taşımak için inanılmaz derecede çevik bir ulaşım aracı olarak hizmet ederken, diğer yandan ağır silahlarla donatılmış, muazzam etkili bir saldırı birimi. Bu hafif araç, içerisinde bulunan bir sürücü koltuğu, bir ana nişancı koltuğu ve bir tane de ön koltuk ile üç kişilik güçlü ordulara geniş alan sağlar. Açılır kapanır koltukta ağır silahlı bir MAX birimi taşıma kabiliyetine sahip, manevra kabiliyeti yüksek olan bu araç, muazzam çevikliğiyle harika bir taarruz birimi.

İyileştirilmiş harita görünümüne ek olarak bu yeni 8. oyun güncellemesi, dengeyi optimize ediyor, silah istatistikleri görünümünü genişletiyor ve PlanetSide 2 mağazasına yepyeni öğeler ekliyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 17:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Planteside 2'nin tehlikeli böceği
İlginizi Çekebilir