Platinium, Bayonetta 3 ile ilgili oldukça iddialı görünüyor

Hürkan Çalışkan 24.04.2018 - 14:27
Geliştirici çıtayı yükseltiyor.

Geçtiğimiz hafta Reboot Develop 2018, geliştirici PlatiniumGames ile sohbet etti. Şirketin kurucuları Atsushi Inaba ve Hideki Kamiya, Bayonetta 3 ile ilgili planlarından bahsetti ve bunun şirket için bir dönüm noktası olacağını belirttiler. Oyunla ilgili çok detaylı bilgi vermeseler de, serinin son halkasında oluşan beklenti düzeyini anladıklarını açıkça belirttiler.

Bayonetta 3 çılgın, sıkı ve daha iyi bir oyun olacak

Açıklamalarında Bayonetta 2’nin fantastik bir marka olduğunu ve  sınırın ne olduğunu görebilmek için onu zorlamak gerektiğini söylüyorlar. Hayranların daha çılgın, daha sıkı ve daha iyi bir oyun görmek istediklerinin de farkında olduklarını belirtiyorlar. Ancak bunu Bayonetta 3 oyunu ile gösterebilmek için seviyeyi yükseltmeleri gerekiyor.

Nintendo Switch’e özel olarak gelecek olan oyun için henüz resmi bir yayınlanma tarihi verilmedi. Ancak Haziran ayında gerçekleşecek E3’te, sevilen karakter Umbra Witch’i daha yakından  görmemiz bekleniyor. Serinin hayranları Bayonetta 3 için gelecek daha fazla ayrıntıyı beklerken, Şubat ayında yine Nintendo Switch’e özel güncellemelerle piyasaya sürülen ilk iki Bayonetta oyunu ile zaman geçirebilirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 12:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2018 19:20
uzatın şu kızın saçlarını beeeeee
Kalan Karakter: 300 Gönder
Platinium, Bayonetta 3 ile ilgili oldukça iddialı görünüyor
İlginizi Çekebilir