Platinium Games haftaya büyük bir duyuru yapacak

Kağan Depboylu 21.02.2020 - 14:19
Platinium Games büyük bir duyuruya hazırlanıyor. Duyuru, 27 Şubat'ta yayımlanacak olan Famitsu dergisi aracılığıyla yapılacak.

Platinium Games önümüzdeki hafta büyük bir duyuru yapmaya hazırlanıyor. Stüdyo, geçtiğimiz haftalarda Wanderful 101 Remastered’ın geliştirildiğini duyurmuş, oyun için Kickstarter kampanyası başlatmıştı. Platinium Games’in yeni projesinin üstündeki sır perdesi, önümüzdeki hafta Famitsu dergisinin yayınlanmasının ardından ortadan kalkacak.

PlatiniumGames yeni bir duyuruya hazırlanıyor

PlatiniumGames, bu Şubat ayının başlarında bir WiiU exclusive’i olan Wonderfull 101 için bir Kickstarter kampanyası başlatmıştı. Son derece başarılı olan kampanyanın amacı; projenin Nintendo Switch, PS4 ve PC platformlarının üçü için de hayata geçirilebilmesiydi. Kickstarter kampanyası ile birlikte stüdyo, aynı zamanda gizemli bir internet sitesi de oluşturmuştu.

PlatiniumGames’in Platinium 4 web sitesinde görülebileceği üzere, stüdyo şu anda dört farklı proje üstünde çalışıyor. Platinium Games, 3 Şubat’ta Wonderful 101 Remastered’ı duyurarak bu dört farklı projeden birini açıklığa kavuşturmuş oldu. Görünüşe göre 27 Şubat’ta bu projelerden ikincisini de öğrenmiş olacağız. Duyurunun yapılacağına dair bilgi ise Twitter’da bulunan, Ryokutya2089 adlı kullanıcıdan geldi.

Platinium Games haftaya büyük bir duyuru yapacak

Geçtiğimiz sene Platinium Games “daha önce benzeri yapılmamış bir tasarım” üstünde çalıştıklarını açıklamıştı. Yapılan açıklamadan bu yana, bahsi geçen proje hakkında pek bir şey duyma şansımız olmamıştı. Duyurusu yapılacak olan yeni proje, bu açıklamada kast edilen proje ile aynı olabilir. PlatiniumGames’in aynı zamanda bu açıklamadan farklı olarak, yeni bir Nier Automata duyurusu için hazırlanıyor olması mümkün. Stüdyo aynı zamanda, şimdiye kadar yapmış oldukları tüm oyunları PC platformunda da görmek istediklerine dair açıklamalarda bulunmuştu. Bu durumu da göz önünde bulundurursak, duyurunun Astal Chain’in PC versiyonu ile alakalı olması da ihtimal dahilinde.

Geçtiğimiz günlerde Platinium Games, Scalebound’u tekrar hayata geçirmek istediklerine dair bazı sinyaller vermişti. Xbox’a özel olarak çıkması planlanan Scalebound’un iptal edilmesi, oyuncuları büyük ölçüde hüsrana uğratmıştı. Scalebound gibi bir markanın tekrar geri dönmesi ihtimali bile gerçekten heyecan verici ancak umutlanmak için henüz erken.

Çinli teknoloji devi Tencent’in stüdyoya yapmış olduğu yatırımla birlikte, ilerleyen zamanlarda stüdyodan daha farklı duyurular gelmesi de mümkün. Ayrıca Bayonetta 3’ün Nintendo Switch versiyonu ve Babylon’s Fall da Platinium Games’in şu an üstünde çalıştığı bilinen diğer projeler arasında.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2020 15:15
Drakengard 4
Kalan Karakter: 300 Gönder
Platinium Games haftaya büyük bir duyuru yapacak
İlginizi Çekebilir