The Wonderful 101 Remastered duyuruldu

Batuhan İnce 4.02.2020 - 14:46
Platinum Games'in oyunu The Wonderful 101, PS4, Switch ve PC için duyurdu.

Birkaç yıl önceki bir haberimizde The Wonderful 101'in Switch için geliştirilebiliyor olacağını belirtmiştik. Platinum Games, #Platinum4 etiketi ile açtığı web sitesinde dört farklı oyunun geliştirilme aşamasında olduğunu resmi olarak duyurdu. Bu oyunlardan ilkinin, Wii U için çıkan The Wonderful 101’in Remastered versiyonu olduğunu da ilerleyen saatlerde aynı site üzerinden açıkladı.


The Wonderful 101; 2013 yılında Platinum Games tarafından geliştirilen, Nintonun Wii U için yayınladığı İzometrik, aksiyon-macera oyunudur. Tek kişilik ve çok kişilik modları da bulunan oyunda, Wonderful Ones adı verilen dünyanın belli bölgelerinden seçilen kahramanları konu almaktadır. Oyuncular, Will Wedgewood (Wonder-Red) adı verilen, Blossom Şehrinin İlköğretim Okulundaki bir öğretmeni kontrol ediyor. The Wonderful 101, tekrar etmeyen bir yapıda oluşu ve hikayesi ile oldukça beğeni kazanmıştı. Metacritic ortalaması ise şu anda 78.

Mevcut Nesil Konsollar İçin Bağış Kampanyası Başlatıldı

Nintendo tarafından dağıtıllan Wii U sürümünden sonra Remastered olarak yeniden düzenlenecek olan oyunu; 50 Bin Dolar bağış aldıktan sonra Switch’e, 250 Bin Dolar bağışın sonunda Steam’e ve 500 Bin Dolar sonunda da PS4’e gelecek. Şu anda tüm platformlar için belirtilen hedefe ulaşılmış görünüyor. Oyunun Xbox One versiyonu için bir hedef belirlenmemiş durumda. Aynı zamanda destek kampanyasına katılan bağışçıların bir araya gelerek sosyal medya üzerinden yapılacak yarışmayı kazananlara çeşitli ödüller verecekleri belirtilmiş.  

Platinum Games’in gizemli teaser sitesinde açıklanmayı bekleyen üç oyun daha bulunuyor. The Wonderful 101'in duyurusundan önce birçok oyuncu "4" rakamının Drakengard 4 ile bir bağlantılı olduğunu düşüyordu ancak gelen bilgiler ile bu teorinin yanlış olduğunu anlaşıldı. Bir açıklama yapılmadığı sürece kalan üç oyun üzerinden sadece tahmin yürütebilen oyuncular resmi duyuruları bekliyor.

Platinum Games; Tencent şirketinden aldığı yatırım ile mali olarak kendilerini 2020 yılında toparlamak istediklerini, çok daha fazla oyun duyurusu ile karşılaşmamızın olası olduğunu IGN’e açıklamıştı.  Platinum Games’in açtığı teaser sitesine buradan, The Wonderful 101’in Kickstarter kampanyasının sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
The Wonderful 101 Remastered duyuruldu
İlginizi Çekebilir