Platinum Games lisanslı oyun yapmayı istememiş

İsmet Ergül 8.02.2016 - 15:03
10 yıllık bir serüven
Vanquish, Bayonetta, Mad World ve Scalebound gibi oyunların geliştiricisi olan Platinum Games, 1 Ağustos'ta onuncu yaşına basacak. 2006 yılından beri oyun geliştiren ve de donanımını üç kat yükselten Japon oyun geliştirici ekibi, ilk zamanlarda her ne kadar kendi oyunlarını geliştirmiş olsa da son zamanlarda lisanslı oyunlar ile isminden bahsettiriyor.

Haftalık Famitsu dergisine yaptığı açıklamalarla soruları yanıtlayan Platinum Games'in CEO'su Tatsuya Minami, şirketinin felsefesini ve görevini bizlerle paylaştı. Kendilerine has, özel oyunlar geliştirmeyi amaçlamış olan Platinum Games, bu durumun zorluğunun da altını çiziyor. Platinum Games'in büyümek ve de gelişmek için lisans oyunları geliştirmeye başladığını belirten Minami, ekibin bu işten büyük bir keyif aldığını da ayrıca belirtiyor.

Platinum Games lisanslı oyun yapmayı istememiş
Metal Gear Rising, Star Fox Zero, Transformers: Devastation gibi oyunları geliştiren ekip, bu sıralar hem Teenage Mutant Ninja Turtles'in yeni oyunu hem de Xbox One için özel olarak geliştirilen Scalebound üzerinde çalışıyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.02.2016 17:22
Korranın resmini kullanıpta, saydığınız oyunlar arasında isminin geçememesi.. Ne kadar garip :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Platinum Games lisanslı oyun yapmayı istememiş
İlginizi Çekebilir