Playerunknown's Battlegrounds bir süreliğine ücretsiz oluyor

Kerem Koldakoç 11.04.2018 - 15:06
Firmadan Gold üyelerine sevindirici haber

Hepimizin bildiği gibi PUBG fırtınası aldı başını gidiyor. Bu potansiyeli mümkün olduğunca iyi bir şekilde değerlendirmek isteyen Microsoft, XBox Live Gold üyleri için, bir süreliğine de olsa PUBG'yi ücretsiz olarak kullanıma sunacak. PUBG'yi ücretsiz olarak deneme şansına sahip olacağınız günler 19 Nisan perşembe günü başlayıp, 22 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek.

Pubg kısa bir süreliğine ücretsiz oluyor

Ücretsiz olarak indirip deneyeceğiniz oyunda herhangi bir kısıtlama bulunmayacak. Solo, Çift ve Ekip gibi çoklu oyuncu özellikleri de erişilebilir olacak. Deneme süreci içinde kazanmış olduğunuz puanlar hesabınızdan silinmeyeccek ve eğer oyunu satın almaya karar verirseniz, puanlarınız hesabınızda sizi bekliyor olacak. 

Microsoft, Ücretsiz Oyun Günleri dışında PUBG5 isminde yeni bir indirilebilir içeriğin duyurusunu da yaptı. Fiyatı 6,99 dolar olacak içerik; özel bir şapka, uzun kollu bir gömlek, kot pantolon ve boğazlı bir spor ayakkabıdan oluşacak. Bu yeni paket, Mart ayında oyunculara hediye edilen Varsity PUBG5 ceketi ile birleştirilebilecek. PUBG5 paketini satın almak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanız gerekecek çünkü paket sadece 19 Nisan - 19 Mayıs tarihleri arasında satışta olacak. Ayrıca, ücretsiz dönem içinde almış olduğunuz her indirilebilir içerik, oyunu satın aldığınızda hesabınıza eklenecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2018 18:57
hesap arıyom bedavaya
MK Okuru
MK Okuru 11.10.2018 23:29
Fatih hesabımı satabilirim oyundakilr seni tanır MR Ercan Ercan mutlu instgram hesabım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playerunknown's Battlegrounds bir süreliğine ücretsiz oluyor
İlginizi Çekebilir