PlayerUnknown's Battlegrounds'un yeni haritası ortaya çıktı

Furkan Güler 24.08.2017 - 14:00
Başarılı Battle Royal oyunu kendimi geiştirmeye devam ediyor.
PC platformunda kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşan PlayerUnknown's Battlegrounds, güncellenmeye devam ediyor. Geride bıraktığımız ay BlueHole, oyuna ilerleyen dönemlerde üç yeni harita ekleneceğini söylemişti. Çöl ve kar temalı olan bu haritalardan çöl temasına sahip olanı ilk kez gösterildi. Genel olarak çorak bir arazi yapısına sahip olan bu haritanın, sarp kayalıklar ile örtülü dağlarla çevrelendiğini görüyoruz. Haritanın çıkış tarihi şimdilik belli değil ancak oyuncular, oyun tam sürüme geçtikten sonra çöl haritasının oyuna ekleneceğini tahmin ediyorlar.

PlayerUnknown's Battlegrounds'un yeni haritası ortaya çıktı
Özellikle Twitch.tv yayıncıları sayesinde sükse yapan PlayerUnknown's Battlegrounds, her geçen gün oyuncu topluluğunu büyütüyor. Açıklanan son rakamlara göre PlayerUnknown's Battlegrounds'un yaklaşık 8 milyon oyuncusu bulunuyor. Aynı zamanda BlueHole'un açıkladığı bilgilere göre ise oyunu anlık 700.000 kişi oynuyor.

Diğer haritanın ise karlarla kaplı olacağı zaten daha önceden belirtilmişti. Karlarla kaplı olacak olan bu haritada daha az oyuncu sayısı bulunacak. Oyunun konsola çıkması ile birlikte PlayerUnknown's Battlegrounds'un oyuncu kitlesini neredeyse ikiye katlayacağını varsayabiliriz. Sonuç olarak Microsoft ile partner olan BlueHole'un geleceğinin açık olduğunu rahatbir şekilde söyleyebiliriz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 19:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Luke Skywalker
Luke Skywalker 25.08.2017 09:58
Very Low'da 60FPS alıyordum, Geforce Experience açılmamaya başladı, tüm Nvidia driverlarını silip yükledim, artık çalışıyor ama optimize edildi yazmasına rağmen 20FPS alıyorum, neden böyle oluyor olabilir bilen var mı acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2017 16:35
Hak ediyolar çünkü gerçekten adamlar düzenli güncelleme yapıp daha iyi oynanabilir hale getiriyolar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayerUnknown's Battlegrounds'un yeni haritası ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir