PlayStation 3 Hız Kesmiyor

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
PlayStation 3 Hız Kesmiyor
Video oyun sektöründe büyük bir devrim yaratan Play Station 3, heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Playstation 3 daha güçlü grafik çözünürlüğü ile oyun severleri büyülerken, Blu-ray, internet iletişimi, film, müzik, fotoğraf uygulamaları ile oturma odasının demirbaşlarından oldu.

Oyun severlerin büyük bir sabırsızlıkla beklediği oyunların yanı sıra, tamamen Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan ve Avrupa'da PS3 konsolu sattıracağına kesin gözü ile bakılan Ninja Gaiden Sigma severleri ile buluşacak.

Yoğun sinematik aksiyon ve korku öğelerini birlikte yaşayacağınız The Darkness ise sizi karanlığa sürükleyecek.

Bu dönemin en iddialı filmleri arasında yer alan Spider Man 3, Fantastic Four:Rise Of The Silver Surfer, Transformers ve Harry Potter And The Order Of The Phoenix, sinema heyecanını Playstation 3 konsola taşıyor.

Playstation 3'ün ilk gününden ihtibaren Electronic Arts, Sega, Activision, Sony Computer, Take2 ve Vivendi firmalarından çıkarılan otuz çeşit güçlü oyun, sektörünün lideri Aral firması tarafından satışa sunuluyor. Spor oyunlarından savaşa, kombat yarışından nefes-kesen aksiyon oyunlarına kadar tüm oyun türleri bulunabilirken, bir çok hit oyunda çıkacaklar arasında yer almaya başladı.

Yeni Nesil Oyunlar
- Untold Legends Dark Kingdom
- Spider-Man: The Movie 3
- Spider-Man: The Movie 3 SP. ED
- Transformers Movie
- Harry Potter And The Order Of The Phoenix
- Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer
- The Darkness
- Ninja Gaiden Sigma
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 05:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation 3 Hız Kesmiyor
İlginizi Çekebilir