1/2

PlayStation 4, 2.0 güncellemesi geliyor

Can Furkan Gözütok 15.08.2014 - 15:33
Konsola ne tür yenilikler eklenecek?
Sony'nin Gamescom konferansı, oldukça dolu bir içeriğe sahipti. Yeni duyurulan oyunlar, yada beklenen oyunların yeni video ve bilgileri ile oyuncular, Sony'nin Gamescom konferansından oldukça memnun kaldılar. Tabii Konferans sırasında, firmanın tek bahsettiği şey oyunlar değildi. Sony, yeni nesil konsolu Playstation 4 için geliştirdiği 2.0 sistem güncellemesini duyurdu.

PlayStation 4, 2.0 güncellemesi geliyor
2.0 sistem güncellemesi ile birlikte Playstation 4'e, oyuncular tarafından beklenen ve istenen özellikler getirilmekte. İlk olarak 2.0 sistem güncellemesi ile birlikte artık Playstation 4'e, geçtiğimiz E3'te duyurulan Youtube uygulaması getirilmekte. Artık Playstation 4 oyuncuları; çektikleri oyun içi videoları, kendi Youtube hesaplarına aktarabilecekler ve kendi Youtube kanallarında yayımlayabilecekler.

Dahası, 2.0 sistem güncellemesi ile Playstation 4'e, "What's New" isimli bir sistem eklenecek. Bu sistem ile Playstation 4 oyuncuları, gerçek zamanlı olarak arkadaşlarının ne yaptıklarından yada hangi oyunu oynadıklarından haberdar olabilecekler. Ayrıca 2.0 güncellemesi ile sisteme, gerçek isim aratma seçeneğinin eklendiğini, böylece bir arkadaşınızı, listenizde çok daha kolay bir şekilde bulabileceğinizi de ekleyeyim.

PlayStation 4, 2.0 güncellemesi geliyor
Gelelim 2.0 ile en çok beklenen özelliğe. Sony, yaptığı Gamescom konferansı sırasında, 2.0 sistem güncellemesi ile Playstation 4'e Share Play isimli bir özellik ekleyeceğini duyurdu. Share Play'in işleyişi konusunda net bilgiler yayımlanmadı ancak kısace betimleyecek olursam Share Play sistemiyle, arkadaşınız fiziksel olarak sizin yanınızda olmasa bile, onunla yerel çoklu oyunculu mod destekli oyunları oynayabileceksiniz . Durumu örneklendirecek olursak sizde NBA 2K14 oyunu var diyelim. Aynı oyun, arkadaşınızda olmasa, bile Share Play sistemi ile oyunu arkadaşınızla oynayabilir, tarihi Miami Heat ve San Antonio Spurs finallerini yeniden yaşayabilirsiniz. Veya Ubisoft'un sanatsal çalışmalarının bir ürünü olan Child of Light'ı arkadaşınızla birlikle yerel co-op desteği ile oynayabilirsiniz.

DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>