lexandro Sanchez, şu anda geliştirilmekte olan ilk Playstation 4 emulatörü Orbital için yeni bir video paylaştı. Emülatör hiçbir PS4 oyununu oynatmaya veya çalıştırmaya yakın olmamakla birlikte, artık resmi Sony DualShock 4 kumandasını da destekliyor ve Güvenli Mod menülerinde de ilerleyebiliyor. PS4 Emülatörü Orbitral için yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
Playstation 4 emulatorü Orbital'de DualShock 4 çalıştırmayı başardılar
Orbital Windows ve Linux'te çalışan bir Playstaion 4 emülatörüdür. Tabii şu an Orbital'in son kullanıcı için çok da uygun olmadığını belirtelim henüz geliştirme aşamasında olan Orbital'de şu anda pek bir şey yapabilmek mümkün değil. Şu an sadece güvenli modda çalışabilen Orbital'de PlayStation 4 kontrolcüsü kullanılmaya başlandı. Ancak Orbital henüz ne oyun oynatabiliyor ne de oyun açabiliyor.
PlayStation 3 emulatörlerinin bile hala düzgün çalışmadığını düşünürsek, PlayStation 4 emulatörü Orbital'in daha önünde oldukça uzun yıllar var. PS4 oyunlarını PC emulatöründe oynama hayali kuruyorsanız bunun için çok uzun yıllar beklemeniz gerekecek. Çünkü Orbital'in henüz daha emekleme aşamasında olduğunu söyleyebiliriz.

Yorumlar (6)
Bi god of war oynasak yeter başka oyun dikkatimi çekmiyor
Ps3 olmaması normal ps3 mimarisi ps4 e göre çok daha zor
Hahaha noldu Last Of Us, RDR 2 falan mı oynacaksınız o emulatörle, 5-10 FPS de oynarsınız artık ;)
Cahilleri pistten alalım.
İnsanlar uğraşmasaydı bugün konsol diye bir şey de olmazdı. Ne gerek var diye düşünmemek lazım. Bugünün çabası, yarın daha stabil çalışan bir teknolojiye yol yapar.
Basit düşünüyorum. PS4 işletim sistemini hdd'ye kuralım gibi...