Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
E3

Playstation 4 ve Xbox 720 ne zaman?

Analistlerin tahminleri var

Playstation 4 ve Xbox 720 ne zaman?
Bu yıl E3 fuarında yeni bir konsol duyurulmadı. Sadece, daha önce duyurusu yapılıp ilk bilgileri verilen Wii U'nun tanıtımı yapıldı. Birçok oyuncu yeni Playstation ve Xbox konsollarını beklerken, yetkililerin daha önce verdiği bilgiler doğrultusunda bu E3'te herhangi bir çalışma yapılmadı. Peki yeni konsollar ne zaman gelebilir?

Piyasa analistleri, bu konuda genel olarak en erken 2013 yılının sonunu işaret ediyor. Şu an yeni konsolların hazırlandığını tahmin eden analistler, E3 2013'te konsolların detaylıca tanıtılacağını, yıl sonunda da satışa sunulacağını ön görüyor.

Playstation 4 ve Xbox 720 ne zaman?
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>11.06.2012 16:19:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>10.06.2012 19:02:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>10.06.2012 10:34:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Bazı arkadaşiar bu kadar sıkıntı yaşıcağına düzgün bir pc toplasınlar bi daha kaç konsol gelirse gelsin sıkıntı yaşamazlar bu kadar basit.:D</font></td></tr></table><br></center>abi pc toplama olayıda en az 4000 - 4500 lira ates resmen oyun oynayamıyorum kac aydır konsolamı gecsem?</font></td></tr></table><br></center> kardeş senin bilgisayardan anladığın apple ürünleri mi? o paraya öyle bir masaüstü alırsınki içindeki parçaların birçoğu gereksiz olur.</font></td></tr></table><br></center> bir insan bir bilgisayara 5000 lira verirse üç yıl her şeyi en yüksek ayarlarda oynar ama önce bir 2500 liralık alıp iki yıl sonra yine aynı şeyi yaparsa 4 yıl her şeyi en yüksekte oynar.

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>10.06.2012 19:02:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>10.06.2012 10:34:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Bazı arkadaşiar bu kadar sıkıntı yaşıcağına düzgün bir pc toplasınlar bi daha kaç konsol gelirse gelsin sıkıntı yaşamazlar bu kadar basit.:D</font></td></tr></table><br></center>abi pc toplama olayıda en az 4000 - 4500 lira ates resmen oyun oynayamıyorum kac aydır konsolamı gecsem?</font></td></tr></table><br></center> kardeş senin bilgisayardan anladığın apple ürünleri mi? o paraya öyle bir masaüstü alırsınki içindeki parçaların birçoğu gereksiz olur.

0 puan
MO
MK Okuru

pc topluyorsun yeni bir oyun çıkıyor ekran kartı yenile ..vs.. oyun pahalı derken diğer hesabı d ayapın.ayrıca oyunları oynayıp değişirseniz 20 TL takas ücreti ile hallediyorsunuz

0 puan
MO
MK Okuru

yarın

0 puan
C
CHaKaLLLL Çırak

konsolun dezavantajı oyunlarının cok pahalı olması.fakat pc de steam gibi platformlarda oyunun cıkış tarihinden 1 sene geçsin özel günlerde bf gibi oyunları bile 15 dolara alabiliyorsun xD ama pc parçalarını yenilemeye falan kalkınca uzun vadede aynı paraya denk gelebilio xD mesela yeni konsollar cıkınca otomatikman pcleri de yenilemek gerekecek.çünkü oyunlar konsollar baz alınarak yapılıor.yeni çıkan konsollara yetişmek gerekiyor xD

0 puan
MO
MK Okuru

ps3 leri kırdırmanın vakti geldi beyler ps4 çıkmadan oynamadık oyun bırakmayalım xD ps3 e 1000 tl verdim oyunlarına en aşşa 3000 tl verdim kazıklandıkmı ne ? xD

0 puan