PlayStation 4 oyunu Dreams, iki kere baştan sıfırdan yapılmış

Furkan Güler 23.05.2018 - 10:56
Buna rağmen Sony, oyunu altı yıldır destekliyor.

Geçtiğimiz dönemlerde tanıtılan ancak tanıtımlar sırasında ancak nasıl bir yapıda olduğu anlaşılmayan oyun Dreams'ten ilgi çekici bilgiler geldi. PlayStation 3'te The Little Big Planet serisinin ve bu nesilde Tearaway'in yapımcısı Media Molecule'ün yeni oyunu Dreams'in duyurulduğu andan itibaren tam olarak iki kez yeniden sil baştan yapıldığı belirtildi. Dreams'in geliştiricilerinden olan Mark Healey, GamerHubTV'ye verdiği röportajda oyun için çok sıkı çalıştıklarını ve oyuncuları memnun edeceklerini söylüyor.

Dreams, iki kere baştan yapılmış

Oyun içerisinde oyuncuların kendi oyunlarını yapabileceğini söyleyen Healey, oyunun oynanış mekaniklerini tamamen oyuncuların hayal gücüne bırakıyor. Oyunun önümüzdeki E3 2018 fuarında gösterilip gösterilmeyeceği ise belli değil. Kendine özel bir hikaye modu da olacağı belirtilen oyunda ilgi çekici maceraların içerisine gireceğimizin altı çizildi. Oyuncuların yaratıcı yönünü ön plana çıkartan Dreams'i tam olarak altı yıldır geliştiren ekip, oyunu herhangi bir aksilik olmazsa bu sene piyasaya süreceğini açıkladı. Günün sonunda Dreams'in ya çok iyi bir oyun olacağını, ya da ciddi anlamda düşük puanlar alarak bekleyenlerini memnun edemeyeceğini söyleyebiliriz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2018 14:28
Bu oyun iptal edilecek. Görürsünüz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2018 16:35
Sony çok puan kaybetti oyuncular gözünde artık işleri zor, dreams filan hikaye, kitlesine herşeyi kabul ettirebileceklerini sanıyor ama xbox cephesi var akin akin insanlar xboxa geciyor, en son fiyat politikalari da herseye tuz biber ekti bende xboxa gecmeyi düşünüyorum artik
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation 4'e özel olan Dreams, iki kere sil baştan yapılmış
İlginizi Çekebilir