Playstation 5 için ilk TV reklamı yayınlandı

Ersin Kılıç 20.08.2020 - 16:21
henüz kesin çıkış tarihi ve fiyatı belli olmasa da Playstation 5 için ilk televizyon reklamı yayınlandı. Reklam ilk olarak Macaristan'da ortaya çıktı.

Playstation 5 için televizyon reklamı yayınlandı. İlk olarak Macaristan'da ortaya çıkan bu televizyon reklamında konsolun genel özelliklerine vurgu yapıldığını görüyoruz.

Playstation 5 için TV reklamları gelmeye başladı

Sony bildiğiniz gibi zaman zaman konsolları için bu tarz reklamlara yer veriyor. Daha önce ikonikleşen oyun karakterlerinin yer aldığı reklamlarla da karşılaşmıştık. Reklamın yayın zamanından önce sızdırılmasından sonra Sony müdahalesi ile birçok yerden kaldırıldı. Geçtiğimiz dakikalarda ise Playstation resmi hesaplarından yayınlanmaya başlandı.

Bu sefer ortaya çıkan reklamda ise kadın bir oyuncu görüyoruz. Playstation 5'in sahip olduğu özellikler ile adeta bu dünyanın içerisine tam olarak girebileceğimiz ön plana çıkarılmış. Zaten reklamda konsolun Haptic Feedback, Adaptive Triggers ve 3D Audio gibi özelliklerine vurgu yapıldığını görüyoruz. En sonunda ise "Oyunun limiti yok" sloganı kullanılmış. Yayınlanan bu reklam videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

GÜNCELLEME: Reklamın Türkçe versiyonu eklenmiştir

Playstation 5 için henüz resmi bir fiyat ve çıkış tarihi bulunmuyor. Geçtiğimiz günlerde yeni nesil konsolların Covid-19 sebebiyle ertelenebileceğine dair bazı dedikodular da çıkmıştı. Fakat reklam çalışmaları da başladığına göre bu ihtimalin zor olduğunu söyleyebiliriz. Dahası her iki firma da Amerika'da tüketimin en bol olduğu Holiday sezonunu kaçırmak istemeyecektir diye düşünüyoruz.

Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 17:08
Oyun dünyasına standart bir grafik sabitleme gelmesi gerekli örneğin TV'yi açtığımızda şu kanal daha gerçekçi bu kanal daha robot gibi gösteriyor demiyoruz,,konsol ve pc'de aynı şekil yepyeni bir donanım ile gerçeğe birebir gameplay standardı getirilerek lagalugaya son verilmesi kanaatindeyim.......
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2020 12:31
Neden şuana kadar duyurulmadı onu anlamadık hiç böyle yapmamışlardı hemde ikisi birden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 17:42
""Last of us Uncharted God of war"" bu şeytan üçgeni sony"de olduğu sürece,,,microsoft isterse real life gameplay konsol yapsın yine Playstation kadar satış yapamaz ,,,
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 08:41
Benim anlamadığım..konsol alacaksan Xbox al, ama exclusive olan PS5 alma komedisi. Kim ne alırsa al hani sanki onlar ödüyor parasını. Sanki şu an xbox oyun fiyatları ps4ten daha farklı ya.Gamepass var mı diye? Xbox almak yerine PC toplamak en mantıklısı, iyi kötü, upgrade yapılır zaman geçtikçe.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 00:12
Pc toplayın kardeşim başlıcam yok ssdmiş yok exculusivemiş kardeş al pc yi bak keyfine ister orjinal oyun ister korsan oyna sana kalmış mis ps5 en iyisi olsun bi ton ex oyun çıksın bu dolar kuruyla bi oyuna 500 kağıt vermek akıl karı değil ha illa konsol alcaksan xbox alın o da gamepassden dolayı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation 5 için ilk TV reklamı yayınlandı
İlginizi Çekebilir