Playstation 5 ne zaman çıkacak? Çıkış tarihi ve fiyatı ne olacak?

Merlinin Kazanı 30.08.2018 - 15:21
Playstation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı ne zaman belli olacak?

Playstation 5, oyuncular tarafından beklenen önemli oyun konsollarından bir tanesi. Henüz Playstation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı için bir açıklama yapılmasa da, sürekli olarak sizlerden "Playstation 5 ne zaman çıkacak?", "Playstation 5'in fiyatı ne olacak?" sorularını alıyoruz. Aynı zamanda da şu an satılmakta olan Playstation 4 konsolunun ömrünün yavaş yavaş dolduğunu hep beraber görebiliyoruz.

Playstation 5 ne zaman çıkacak? Playstation 5'in çıkış tarihi ve fiyatı ne olacak?

Aslında bu hepimizin merak ettiği sorulardan biri. Ancak önceki nesillerin çıkış tarihlerine bakacak olursak sadece bir tahmin yapabilmemiz mümkün. Konsolların ömrü yaklaşık yedi yıl kadar sürüyor. Bu sebeple 15 Kasım 2013 yılında çıkan Playstation 4'ün varisi Playstation 5'in çıkış tarihi 15 Kasım 2020 gibi olacağını düşünmek pek yanlış olmaz. Elbette bu sadece bir tahmin. Ancak tahminlerimizin doğruluğunu önümüzdeki sene başında hatta bu senin sonuna doğru dahi göreceğimizi düşünüyoruz. Zira Konsol satışa çıkmadan yaklaşık iki sene kadar önce duyurusu yapılyor. Ardından da E3 ve Gamescom gibi etkinliklerde de hakkında ufak ufak detaylar açıklanmaya başlıyor.

Bugüne kadar çok fazla "Playstation 5 ne zaman çıkacak?", "Playstation 5'in fiyatı ne olacak?" gibi sorular ile bizleri yordunuz. Ancak bu haklı merakınızın cevaplarını bizler de henüz tam olarak bilemiyoruz ne yazık ki. Daha önce analistler Playstation 5'in 2018 yılında çıkacağını ön görmüşlerdi. Yine de biz umuyoruz önümüzdeki yakın süreçte tüm bu soruların cevaplarını birlikte alacağız ve "Playstation 5 ne zaman çıkacak?", "Playstation 5'in fiyatı ne olacak?" soruları yerine "Playstation 5'in en popüler oyunları hangileri olacak?" soruları ile başbaşa kalacağız.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2018 05:34
hojdır ama benena
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation 5 ne zaman çıkacak? Çıkış tarihi ve fiyatı ne olacak?
İlginizi Çekebilir