PlayStation 5 özel oyunu Returnal ertelendi

Özgür Deveci 28.01.2021 - 19:04
Housemarque tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanacak korku oyunu Returnal ertelendi.

Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan oyunlardan birisi de Returnal olmuştu. Geliştirici Housemarque ve yayıncı Sony Interactive Entertainment, roguelike TPS shooter oyunu Returnal'ın çıkış tarihini 19 Mart'tan, 30 Nisan 2021'e erteledi. PlayStation'ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Returnal'ın çıkış tarihi 30 Nisan 2021'e ertelendi. Sony Interactive Entertainment ve Housemarque, oyuncuların Housemarque'tan beklediği kalite seviyesine ulaşabilmesi adına oyunun cilalanmaya devam ettirilmesi için ek süre vermek amacıyla çıkış tarihini değiştirme kararı aldı. Nisan ayında görüşmek üzere!" ifadelerine yer verildi.


Üçüncü şahıs bakış açısına sahip roguelike shooter türünde karşımıza çıkan oyun, yabancı bir gezegende mahsur kalan ve sonsuz zaman döngüsüne yakalanan bir kadın karakterin hikayesini konu alıyor. 30 Nisan2da PlayStation 5 için özel olarak piyasaya çıkacak oyunun Standart sürümünü 619,00 TL, Digital Deluxe sürümünü ise 699,00 TL fiyat etiketleriyle PlayStation Store üzerinden ön sipariş verebilirsiniz.

PlayStation 5 özel oyunu Returnal ertelendi

Housemarque'nun yeni oyunu Returnal, 30 Nisan 2021 tarihinde piyasaya çıkacak

Bu şekil değiştiren dünyaya zorunlu iniş yapan Selene, kaçışı için antik bir medeniyetin kıraç topraklarını aramak zorundadır. Bir başına yalnızdır, kendisini canını dişine takarak hayatta kalmak için mücadele ederken bulur. Tekrar tekrar yenilir, öldüğü her sefer yolculuğuna yeniden başlamak zorunda kalır. Acımasız roguelike oynanışıyla her döngüde gezegen değişirken, kullandığınız eşyaların da değiştiğini göreceksiniz. Her döngü, sizi sınırlarınızı zorlamaya ve dövüşe her seferinde farklı bir stratejiyle yaklaşmaya iten yeni kombinasyonlar sunar.

Returnal, PlayStation 5'in ultra yüksek hızlı SSD'si ve DualSense kablosuz kontrolcüsü ile sürekli değişen bir uzaylı gezegeninde kaos döngüsünü kıracağımız bir shooter oyunu olarak karşımıza çıkıyor. PS5’in ultra yüksek hızlı SSD'si sayesinde oyuncular, portallarla dünyalar arasında sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek. Buna ek olarak DualSense, dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri ile Selene’in anı parçalarını keşfederken ya da ilkel uzaylı silahlarını ateşlerken, oyun içindeki küçük ve büyük eylemleri hissedeceksiniz.

Son olarak kimler Returnal'ı merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2021 15:03
Yeni nesil konsollar bu grafiklerle 7 yılı çıkaramaz...ps5'in 10 ve series x'in 12 teraflops yetersizliği bunu gözler önüne seriyor insanlar bu nesilde şunu bekliyordu ben herhangi bi oyunu konsola taktığımda alacağım görüntü gerçek hayat kalitesinde grafikler umuduyla bakıyordu ama olmadı dejavu..
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2021 16:30
Yani sonuçta sony ilk defa Playstation piyasaya çıkarmıyorki 5.konsolu bu yani 30 sene geçmiş halen alışıla gelmiş grafikler bu olmaz olamaz çözünürlük artırılıyo ama gerçekçilik kısılıyor yani karakterleri bilerek anime yapıyorlar insana yaklaştırmıyorlar atmosferde öyle sahte dünya yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2021 16:11
valla ps4 hala daha ıs gorur ps5 cihaz iyi hoş guzel güçlü ancak oyun olarak sadece ona ozel bırseyler olmalı demonla sırf olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2021 09:35
Bu oyun exclusivler içinde iyi durmuyor. Sıradan bir oyun gibi geliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation 5 özel oyunu Returnal ertelendi
İlginizi Çekebilir