PlayStation 5 tanıtım videosu "The Edge" yayınlandı

Alparslan Gürlek 14.09.2020 - 20:09
PlayStation 5 gösterimine sayılı günler kala "The Edge" adındaki tanıtım videosu yayınlandı. Sony hayranlarını heyecanlandırmak istiyor.

PlayStation 5 tanıtım videosu "The Edge" yayınlandı. Sony'nin yeni konsolunun çıkışına sayılı günler kala yayınladığı fragman içinde birçok mesaj ve aslında şirketin amacını barındırıyor. Videonun sonunda ise yeni slogan "Play has no limits (Oyunun sınırı yok)" yazıyor.

PlayStation 5 tanıtım videosu bazı duyguları uyandırmak istiyor

Videonun başında küçük bir balıkçı teknesiyle gökyüzünün altında ve denizin üstünde "sınırları" olan bir dünyada dolaşan kahramanımız, önce boyutlar arası kapılara benzeyen bir geçit fark ediyor. Devamında arkasından bazı ikinci dünya savaşı uçakları, ortaçağ gemileri ve üstünden uçan uzay mekikleri çıkıyor. Ana karakterimiz ne olduğunu anlamaya çalışmaktan ziyade kendisini olayın rehavetine kaptırarak geçide doğru tam gaz ilerliyor. Videonun tam olarak anlatmak istediği yaşanıyor ve karakterimiz ve arkasındaki "çağlar ordusu" uzaya yükseliyor. Ne altta ne de üstte bir sınırı olmayan uzaya girdikleri anda ise ekranda kocaman "Oyunun sınırı yoktur" yazısı beliriyor.

Variety'e rapor eden Sony Interactive Entertainment'ın küresel pazarlama başkanı Eric Lempel, reklamın amacının "PlayStation 5'ten alacağınız bazı duyguları uyandırmak" olduğunu söyledi. Henüz çıkış tarihi ve fiyatı belli olmayan konsol için alacağımız duygular gerçekten de merak uyandırıyor. Ancak Truly Exquisite şimdiden altın kaplamalı PlayStation 5 konsolları için ön sipariş almaya başladı ve fiyatı açıklandı. Sıradaki etkinlik ise 16 Eylül TSI 23:00'da.

PlayStation 5 tanıtım videosu

Lempel: "Gerçekten sadece bir marka olarak hayranlarımızı heyecanlandırmak ve sarsmak istiyoruz. Sizi, heyecanlandırmak ve sarsmak istiyoruz! Onlara gizemli ve bilinmeyene giden bir yol göstermek istiyoruz. Gördüğünüz şey onların kenara gelip sonra ötesine geçmeleridir. Ve gerçekten, burada işaret etmeye çalıştığımız şey bu. Bu özelliklerle ilgili değil, bir marka reklamı."

Pek çok söylenti ortalıkda dolaşsa da PlayStation 5 için net bir çıkış tarihi yok. Lansman için büyük hazırlıklar yapılırken, PS5 hayranları da konsolu heyecanla bekliyor. Lempel ayrıca şunları da ekledi: "Hem bu reklam hem de önceki reklam herhangi bir gerçek oyunu içermese de PS5 2020 yeni yıl lansmanına hazırlanırken, bu kampanyalarda birçok oyunun çok hızlı oynamaya başladığını göreceksiniz. Bizi takip etmeye devam edin."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.09.2020 11:55
2 yıl oyun falan beklemiyoruz. İlk zamanlar ps4 seviyesinde oyunlar çıkacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation 5 tanıtım videosu
İlginizi Çekebilir