PlayStation 5 Turnuva Özelliği geliyor

Merlinin Kazanı 6.01.2022 - 01:11
Las Vegas'ta gerçekleşen CES Fuarı etkinliği çerçevesinde, Jim Ryan'dan PlayStation 5 Turnuva Özelliği hakkında açıklama geldi.

PlayStation CEO'su Jim Ryan, PlayStation 5 Turnuva özelliği için bu yıl içinde hazır olmamız gerektiğini doğruladı. Turnuvalar ilk olarak 2016'da PlayStation 4'e eklenmişti. Oyuncular, bu sayede platformda bulunan bazı rekabetçi oyunlar için turnuvalara katılabiliyorlardı. Potansiyel olarak, bu özellik platformun e-spor sahnesini daha da ileriye taşıyabilir.

Jim Ryan, PlayStation 5'in Turnuva Özelliği Alacağını Söyledi

Ryan'ın CES 2022'de bu açıklaması ile, Sony tarafında, PS VR2'nin yanı sıra PlayStation 5 Turnuva Özelliği de duyurulmuş oldu. Geçmişte, önde gelen spor ve dövüş oyunları gibi rekabetçi oyunlar, bu özellik için ön saflarda yer alan yarışmacılar olarak seçilmişti. Bunlardan bazıları, NBA 2K oyunları, BlazBlue Cross Tag Battle ve Mortal Kombat 11 idi.

PlayStation 5 Turnuva Özelliği geliyor

Ayrıca, Sony artık uluslararası dövüş oyunu turnuvası EVO'nun da sahibi. Önümüzdeki yıllarda, konsoldaki turnuva özelliği, firma bu rekabetçi girişime doğru ilerlerken, yarışmaları daha rahatça yönetmelerine yardımcı olacaktır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation 5 Turnuva Özelliği geliyor
İlginizi Çekebilir