PlayStation Network PC için gelebilir

Atıf Doğan Özcan 21.05.2022 - 01:13
Sony, artık konsol dışına çıkmanın zamanı geldiğini düşünüyor olsa gerek. Çünkü PlayStation Network PC için her an gelebilir.

Sony, konsola özel olan Hoziron: Zero Dawn ve God of War gibi oyunlarını Windows bağlantılı platformlarda satışa çıkartınca çok güzel geri dönüşler aldı. Pazarda daha fazla yer edinmeye çalışan firma PlayStation Network PC sürümünü aktif etmeyi düşünüyor.

PlayStation Network PC sürümü her an gelebilir

Oyun bilgisayarı pazarında kendine yer edinmeye hazırlanan Sony, PlayStation Network PC sürümü üzerine odaklanmış vaziyette. Daha önce çıkarttığı oyunlar ile ciddi bir başarı elde eden firma bu konuda ne kadar ciddi olduğunu yakın zamanda ispatlayacak gibi duruyor.

PlayStation Network’ün bir oyun bilgisayarında nasıl çalışacağını henüz bilmiyoruz ama yakında tarihli bir iş ilanını Sony’nin bu proje için ne kadar ciddi olduğunun bir kanıtı niteliğinde. Şirket, “PlayStation Ağ Platformu Entegrasyonu” dahil olmak üzere “PlayStation oyun deneyimlerini diğer platformlara taşımada yol haritasını yönetecek ve geliştirecek” birini arıyor.

PlayStation Network PC için gelebilir

PlayStation Network PC sürümü görsel olarak nasıl görüneceği yönündeki en iyi tahminimiz, Xbox uygulamasına çok benzeyeceği. Xbox içeriklerine benzer bir menüye sahip olması bekleniyor çünkü güncel oyunlar, PlayStation Plus üyelikleri ve gelecek oyunlar listesi gibi hizmetleri içeren hem vitrin hem de portal görevi görecek bir uygulama olacağını tahmin ediyoruz.

Ayrıca Uncharted 4 ve The Lost Legacy'nin yenilenmiş sürümü PS5 ve PC için duyurulmuştu bakalım PlayStation Network PC sürümü ile oynayabilecek miyiz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2022 12:36
Hoziron Zero Down mı? Ancak bu kadar yanlış yazılırdı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.05.2022 09:35
Sanat şaheseri oyunlar yerine elli bin tane versiyonlu , multiplayer ucuzlukları oynayacağız artık desenize.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.05.2022 14:52
sony için nokta bir atış olabilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Network PC için gelebilir
İlginizi Çekebilir