PlayStation Now Ağustos 2021 oyunları belli oldu

Eren Eroğlu 2.08.2021 - 20:55
PlayStation Now Ağustos 2021 oyunları resmi PlayStation sosyal medya hesapları tarafından açıklanmış bulunuyor. Bu ay üç oyun eklenecek.

An itibariyle PlayStation Now Ağustos 2021 oyunları resmen belli olmuş bulunuyor. Resmi PlayStation sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım ile Sony'nin Türkiye'de hizmet vermeyen bulut tabanlı abonelik sistemi PlayStation Now'a bu ay; Nier: Automata, Ghostrunner ve Undertale ekleniyor. Son aylarda oldukça kaliteli yapımları kütüphanesine dahil eden PlayStation Now sistemi maalesef ülkemizde hizmet vermemekte.

PlayStation Now Ağustos 2021 oyunları belli oldu

PlayStation Now sistemi bu ay; Nier: Automata, Ghostrunner ve Undertale'ye ev sahipliği yapıyor. Her ne kadar sistemin ülkemize geleceği hakkında sık sık söylentiler çıkıyor olsa da Sony tarafından herhangi bir resmi açıklama bulunmamakta. PlayStation Now Ağustos 2021 kütüphanesinden; Nier: Automata, kıyamet sonrası bir dünyada geçen androidlerin hikayesini anlatan hack & slash türünde bir yapım olarak listede yer alırken, Ghostrunner ise cyberpunk bir evrende geçen, oldukça hızlı tempolu bir birinci şahıs oyunu olarak PlayStation Now listesinde yer alıyor. Sisteme bu ay eklenecek son oyun olan Undertale ise, rol yapmasıyla ve harika müzikleri ile ünlü bir yapım. Yapacağınız zorlu seçimler ile oyuna direkt olarak etki ederken, her hareketinizin bir sonucu olacak.

PlayStation Now Ağustos 2021 oyunları belli oldu

PlayStation Now'un ağustos ayı listesinde yer alan bu yapımlar yarından (3 Ağustos 2021) itibaren erişilebilir olacak. Ayrıca, PlayStation Now Ağustos ayı ile birlikte kütüphaneye eklenen yapımlardan; Nier: Automata oyunculara ortalama 21 saatlik bir hikaye deneyimi sunarken, Ghostrunner ile Undertale yapımları ise ortalama yedi saatlik bir hikaye deneyimi sunmakta. Eğer Merlin'in Kazanı'nı yurt dışından takip ediyor ve PlayStation Now kullanmayı düşünüyorsanız, PS Now'ın bulut tabanlı bir sistem olduğunu ve en iyi performansı elde etmek için oldukça kaliteli bir internete sahip olmanız gerektiğini belirtmekte fayda var.

PlayStation Now Ağustos 2021 oyunları belli oldu

2021 Temmuz ayında PlayStation Now tarafına; Red Dead Redemption 2, Nioh 2, Judgment, Moving Out, God of War, Olympic Games Tokyo 2020 ve Nascar Heat 5 isimli yapımlar bulut tabanlı abonelik sistemine eklenmişti. Ayrıca, aynı Nier: Automata gibi Red Dead Redemption 2'nin de 1 Kasım 2021 tarihinde kaldırılacağı sisteme not düşülmüş ve Judgment'ın da kütüphaneye 4 Ekim 2021'de veda edeceği açıklanmıştı. Oldukça başarılı aylar geçirmeye başlamış olan PlayStation Now'ın ülkemizde hizmet vermesi için oyuncular her ne kadar ısrar etse de Sony tarafı sessizliğini korumakta.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 09:49
Birde utanmadan sanki Türkiye'de varmış gibi görseli Türkçe paylasmislar
-----------------------------------
Merhabalar değerli Merlin'in Kazanı okuru, sizlere daha iyi bir haber içeriği sunmak açısından görsel bizim tarafımızdan Türkçeleştirilmiştir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2021 22:23
PS Now'un kütüphanesi de gitgide iyileşiyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2021 21:03
Yanlış olmasın ps4 ve ps5 oyunlarını indirerek oynaya biliyorsunuz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Now Ağustos 2021 oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir