Playstation Now Sistemine üç yeni oyun ekleniyor

Batuhan İnce 5.02.2020 - 20:58
PS Now sistemine Şubat ayında eklenen üç yeni oyun; The Evil Within, Lego Worlds ve Cities: Skylines indirmeye hazır durumda.

Sony'nin henüz emekleme aşamasında olan bulut sistemi Playstation Now sistemine üç yeni oyun ekleniyor.

Playstation’un bulut oyun ve abonelik hizmeti olan Playstation Now; PS3 ve PS2 oyunlarını PC ve PS4 konsolunda oynamaya imkan veren bir bulut servisidir. İnternet üzerinden yayın yapılarak oyun oynama konusunda Sony’nin ilk denemelerinden olan bu sistem, Playstation 4 üzerinden kütüphaneye eklenen oyunların indirilmesine de izin veriyor. Sony, son zamanlarda sürekli güncellediği kütüphanesi ile Xbox’ın Game Pass ile yakaladığı başarısından kendisine de pay almaya başladı. Şu an için Game Pass kadar stabil ve cezbedici değil; ancak Playstation Now hizmetinin Playstation 5 konsoluna da geleceğinin açıklaması ile geniş çaplı planların sinyali verilmişti. Sistem henüz ülkemizde erişime açık değil ancak Sony ilerleyen zamanlarda bu hizmeti daha fazla kullanıcıya ulaştıracaklarını açıklamıştı. En son 12 Mart 2019'da sistem Norveç, Danimarka, Finlandiya, ve İsveç’te hizmete geçti.

Playstation Now Sistemine üç yeni oyun ekleniyor

Sistem şu an için 800 den fazla PS4, PS3 ve PS2 oyununa ev sahipliği yapıyor. Şubat ayında eklenen üç yeni oyun; The Evil Within, Lego Worlds ve Cities: Skylines Playstation Now aboneleri için indirmeye hazır durumda.

Playstation Now Sistemine üç yeni oyun ekleniyor

Resident Evil serisinin yaratıcısı olan Shinji Mikami’nin yaptığı oyun olan The Evil Within; yaratık tasarımları, hayatta kalma ögeleri ve atmosferi ile oldukça beğeni toplamıştı. Her ne kadar ikinci The Evil Within oyununda Shinji Mikami bireysel olarak yer almamış olsa da yarattığı evren şimdilik iyi bir yolda ilerliyor.

Lego Worlds, Traveller’s Tales tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive tarafından yayınlanan; tamamen Lego parçaları ile oluşturulmuş bir dünyayı özgürce manipüle edebileceğinizi sağlayan bir macera oyunudur. Oyun 4 Ağustos, 2020’ye kadar sistemde bulunacak.

Cities: Skylines, efsanevi şehir yaratma simülasyonu Simcity’nin izinden giden, ancak birçok yönden rakibini geride bırakan bir şehir yaratma simülasyonudur. Hayalinizdeki şehri yaratıp o şehrin valisi olmak istiyorsanız tam size göre bir oyun.

Her üç oyun da PS4 sistemine indirilmek ve Stream edilmek için erişime açık durumda. Sisteme Ocak ayında eklenen Horizon Zero Dawn ve Uncharted: The Lost Legacy 7 Nisan,2020’ye kadar; Wolfenstein: The Old Blood ve Formula 1 2019 ise 2 Mart,2020’ye kadar erişime açık olacak.

Playstation Now sisteminin resmi sayfasına Buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2020 09:30
Gelecek bu sistemde zaten. Oyunlar da netflix, disner, blu tv vs gibi, abonelik sistemiyle oynanacak .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation Now Sistemine üç yeni oyun ekleniyor
İlginizi Çekebilir