PlayStation Now'a yeni oyunlar eklendi

Özgür Deveci 2.09.2020 - 11:50
Sony, PlayStation Now kütüphanesine Resident Evil 7: biohazard, Final Fantasy XV, WWE 2K19 ve Observation oyunlarını ekledi.

Sony, PlayStation Now kütüphanesine Resident Evil 7: biohazard, Final Fantasy XV, WWE 2K19 ve Observation oyunlarını ekledi. Bu oyunlardan Resident Evil 7: biohazard 30 Kasım'a kadar, Final Fantasy XV'de 1 Mart 2021 tarihine kadar erişilebilir olacak.

PlayStation Now'a yeni oyunlar eklendi

PlayStation Now'a Resident Evil 7: biohazard, Final Fantasy XV, WWE 2K19 ve Observation oyunları eklendi

PlayStation Now, Sony Interactive Entertainment tarafından geliştirilen bir bulut oyun ve abonelik iş modeli hizmetidir. Bu servis, üyelerin PS2 ve PS4 ile PC'deki PS3 ve PS4 oyunlarını yayınlamalarına izin verir. PlayStation 2 ve PlayStation 4 oyunları da PlayStation 4'ten indirilebilir. Bu sistem için Türkiye'de resmi olarak bulunmuyor. Ancak diğer bölgeler üzerinden abone olarak hizmeti kullanabilirsiniz.

RESIDENT EVIL 7 biohazard

Güney Amerika'da terk edilmiş bir çiftlik evinin çürüyen duvarlarından tehlike ve tecrit akıyor. '7', hayatta kalma ve korku türüne yeni bir soluk getiriyor ve korkutucu, insanı içine çeken 'İzole Görünümle' oyuncu perspektifinden görüntü sunuyor. Teknoloji harikası RE Motoruyla korku, öylesine gerçekçi ve insanı sürükleyen bir hal alıyor ki bu maceraya kayıtsız kalamayacaksınız. Dehşet dolu yeni bir korku dünyasına girin ve hayatta kalın.

FINAL FANTASY XV

Büyülü Lucis Krallığının prensi Noctis, bu aksiyon rol yapma oyununda, vatanını geri almak için mücadeleye atılıyor. Direksiyona geç ve renkli yoldaşlarınla birlikte uçsuz bucaksız olağanüstü bir dünyayı keşif için yollara vur. Nefes kesen çatışmalarda atalarından aldığın güçle havada kolayca hareket et. Hem oyunun geçmişten beri hayranları hem de yeni başlayanlar, bu gerçeklik üzerine kurulu düş dünyasında son teknoloji interaktif eğlenceyi yaşayın.

WWE 2K19

WWE 2K19, kapak Superstar'ı AJ Styles ile en iyi WWE bilgisayar oyunu serisi olarak geri dönüyor! WWE 2K19'da WWE ve NXT'nin en popüler Superstar ve Legend'larından oluşan çok geniş bir roster'a sahip olacak! Gerçekçi oynanış, tonlarca yaratma seçeneği, maç türü, animasyonlar ve çok daha fazlasını tecrübe edin!

Observation

Gözlem, istasyonun yapay zekası S.A.M.'nin merceği aracılığıyla Dr. Emma Fisher'a ve görevindeki ekibine ne olduğunu ortaya çıkaran bir bilim kurgu gerilim filmi. Oyuncular S.A.M.'nin rolünü üstlenirler. İstasyonun kontrol sistemlerini, kameralarını ve araçlarını kullanarak Emma'nın istasyona, kaybolmuş mürettebat ve S.A.M. kendisi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2020 14:23
Playstation now üzerinde trophy sistemi var mı ? Aynı psn üyeliğimiz ile ps now sistemine vpn ile entegre olabiliyor muyuz ?
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2020 18:18
Aç bi yabancı psn onuda ana hesap olarak ekle ordan nowu deneme sürümü 7 günlük çek indirilebilir oyunlar var ps4 oyunlarının çoğu indirilebilir indir ps4 üne sonra kendi hesabına gor oyna trophyde kasabilirsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Now'a yeni oyunlar eklendi
İlginizi Çekebilir