PlayStation Phone'un oyun fiyatları

Murat Halilbeyoğlu 22.03.2011 - 10:41
Ericsson İngiltere'nin başkanı konuştu
Sony Ericsson İngiltere'den David Hilton firmanın yeni telefonu Xperia PLAY veya nam-ı diğer PlayStation Phone'un oyunlarının fiyatının 1 ila 10 sterlin arasında olacağını belirtti.

MCV sitesi ile yaptığı röportajda soruları yanıtlayan Hilton aradaki farkın oyun kalitesine göre oluşacağını 10 sterlinlik oyunun oldukça kompleks bir oyun olacağını belirtti.

Pazarlama başkanı 50 adet oyunun telefonun çıktığı gün satışa sunulacağını ki bunlardan altı tanesinin - FIFA 10, Crash Bandicoot, The Sims 3, Star Battalion, Bruce Lee Dragon Warriors ve Tetris- cihazla birlikte yüklü olarak geleceğini yeniledi.

PlayStation Phone'un oyun fiyatları
"Bunların hepsi PSOne oyunu değil, bazıları Xperia Play için geliştirilmiş yeni oyunlar" diyen Hilton telefonun akıllı telefon tecrübesinin yanında kullanıcılara güzel bir oyun tecrübesi de yaşatacağını söyledi ve cihazın sadece telefon ve elektronik mağazalardan başka oyun mağazalarında da satılabileceğini belirtti.

"Esas olay insanlara farklı bir şey sunabilmek. Artık donanımlar sizlere daha kompleks oyunlar oynamanızı sağlıyor. Bu oyunlar parmağınızı ekranın orasında burasına dokunarak oynamak isteyeceğiniz oyunlar değil. Ekranı net olarak görmek istersiniz ve tıpkı konsollar gibi bu oyunlarda da sağlam bir arayüz istersiniz. İşte biz bunu veriyoruz."

"Henüz halen reklam aşamasındayız ancak kısa zamanda Xperia Play'i farklı kanallarda görürseniz de şaşırmayın. Tüm mobil operatörler ve perakendeciler cihazı satacak. Bu zamanda her yerde satılabilecek bir ürün bulmak epey zordur ve işte bu o cihazlardan birisi."

Sony Ericcson Xperia Play 1 Nisan'da Avrupa'da satışa sunulacak.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Phone'un oyun fiyatları
İlginizi Çekebilir