Playstation Plus Kasım ayı oyunları indirmeye açıldı

Ahmet Özçilingir 6.11.2018 - 16:02
Bu ay PlayStation Plus üyelerinin yüzü gülüyor

Playstation Plus'ın Kasım ayında vereceği ücretsiz oyunlar bugün itibariyle indirmeye açıldı. Playstation Plus Kasım ayında; Bulletstorm: Full Clip Edition ve Yakuza Kiwami'yi ücretsiz olarak PlayStation 4 sahiplerine veriyor. Bazı aylar sönük geçse de bu ay ücretsiz oalrak verilen PlayStation Plus oyunları, oyuncuların yüzünü güldürecek cinsten.

Playstation Plus Kasım ayı oyunlarını indirmeye başlayabilirsiniz

 PlayStationPlus Kasım ayı oyunları Bulletstorm: Full Clip Edition ve Yakuza Kiwami’yi bugün itibariyle kütüphanenize ekleyebilir, üyeliğiniz süresince oynayabilirsiniz.

Bulletstorm: Full Clip Edition (PlayStation 4)

Terk edilmiş gezegene düşen Grayson Hunt’ın önünde artık iki seçenek vardır; hayatta kalmaya çalışacak ya da intikamını alacaktır. Elit suikast grubu Dead Echo’nun bir üyesi olan Grayson, kendisine yapılanların intikamını almak için bu gezegenden kurtulmak zorundadır. Bulletstorm, tek kişilik senaryosunun yanı sıra birbirinden eğlenceli multiplayer modlarıyla uzun süren bir eğlence sunuyor.

Yakuza Kiwami (PlayStation 4)

Kazuma Kiryu, 10 yıl önce en yakın arkadaşını suç çetelerinin elinden kurtaramamıştır. Yakuza ailesinden kovulduktan sonra hapse düşen Kiryu, serbest kalsa da şehir artık tanıyamadığı bir hal almıştır. Kiryu, kendini Haruka isimli gizemli kız ile birlikte, Tojo Clan’ın kasasından çalınan 10 milyon yen sonrası oluşan kaosun tam ortasında bulur. Şimdi hayatta kalmaya çalışıp bu gizemli olayı çözmek zorundadır.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.11.2018 09:58
Ben bugün 179 tl plus aldim walla ilk defa aliom omrumde soyle dusundum 135 tl zaten bulletstorm dusunun ali almaz 1 senede belki bin tl lik oyun bedava alcam arti multi online plus gercekten harika biseymis wallahi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 12:13
Bu oyunları daha önce gördünüz veya oynadınız mı?
Yüz güldürecek cinsten oyunların bunlar olduğuna emin misiniz?
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 16:27
Sen oyun oynamaya dün başladın galiba.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.11.2018 22:06
Bunlar mı iyi oyunlar ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus Kasım ayı oyunları indirmeye açıldı
İlginizi Çekebilir