Playstation Plus Mart ayı oyunları an itibari ile indirilebilir

Ersin Kılıç 4.03.2020 - 11:28
Shadow of the Colossus ve Sonic Forces gibi iki önemli oyunun yer aldığı Playstation Plus Mart ayı bedava oyunlarını indirmeyi unutmayın

Sony'nin Playstation Plus sistemine üye olan oyun severlere her ay bedava olarak oyunlar sunduğu sisteminin Mart ayı oyunları geçtiğimiz saatlerde indirmeye açıldı. Firma bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Mart 2020 döneminde bedava olarak sunulacak olan oyunların listesini paylaşmıştı. Bu açıklamaya göre Shadow of the Colossus ve Sonic Forces oyunlarının Mart ayında Playstation Plus kullanıcılarına bedava olarak verileceğini öğrenmiştik.

Playstation Plus'ın Mart ayında bedava vereceği oyunlar indirmeye açıldı

Geçtiğimiz ay oyuncuları Bioshock Collection ile sevindiren Sony, bu ay Playstation efsanelerinden biri olan Shadow of the Colossus'un PS4 sürümü ile karşımıza çıktı.

Playstation Plus Mart ayı oyunları an itibari ile indirilebilir

Masalsı atmosferi ve devasa boss mücadeleleri ile çıktığı dönem büyük ses getiren Shadow of the Colossus, 2018 yılında çıkmış ve yenilenen görüntüsü ile bir kez daha övgüleri üzerinde toplamıştı. Devasa bir bölgede at koşturduğumuz oyunda 16 deve karşı mücadele ediyor ve sevdiğimiz kızı yeniden hayata döndürmeye çalışıyorduk. Buradan Shadow of the Colossus inceleme sayfasına ulaşabilir ve oyun hakkında daha fazla bilgiye göz atabilirsiniz.

Muhtemelen sinema filminin başarısından sonra listeye giren Sonic Forces'da ise her zaman olduğu gibi mavi dostumuz ile Dr. Eggman'e karşı sıkı ve bir o kadar da hızlı bir mücadeleye giriyoruz. Yeri gelmişken her iki oyunun da 6 Nisan tarihine kadar bedava olarak indirilebileceğini de hatırlatalım.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation Plus Mart ayı oyunları an itibari ile indirilebilir
İlginizi Çekebilir