Playstation Plus Mart ayı oyunları belli oldu

Ersin Kılıç 27.02.2020 - 12:36
Playstation efsanelerinden biri olan Shadow of the Colossus'un PS4 sürümü Mart ayında oyun severlere bedava olarak verilecek.

Sony'nin Playstation Plus sistemine üye olan oyun severlere her ay bedava olarak oyunlar sunduğu sisteminin Mart ayı oyunları belli oldu. Firma yaptığı açıklama ile Mart 2020 döneminde bedava olarak sunulacak olan oyunların listesini paylaştı. Üstelik bu ay sistemi kullanan oyuncuları son derece memnun edecek bir oyun var karşımızda.

Playstation Plus'ın Mart ayında bedava vereceği oyunlar belli oldu

Yapılan açıklamaya göre Mart 2020 dönemi için oyun severlere Shadow of the Colossus ve Sonic Forces oyunları bedava olarak verilecek. Geçtiğimiz ay oyuncuları Bioshock Collection ile sevindiren Sony, bu ay Playstation efsanelerinden biri olan Shadow of the Colossus'un PS4 sürümü ile karşımıza çıkıyor.

Masalsı atmosferi ve devasa boss mücadeleleri ile çıktığı dönem büyük ses getiren Shadow of the Colossus, 2018 yılında çıkmış ve yenilenen görüntüsü ile bir kez daha övgüleri üzerinde toplamıştı. Devasa bir bölgede at koşturduğumuz oyunda 16 deve karşı mücadele ediyor ve sevdiğimiz kızı yeniden hayata döndürmeye çalışıyorduk. Buradan Shadow of the Colossus inceleme sayfasına ulaşabilir ve oyun hakkında daha fazla bilgiye göz atabilirsiniz.

Tabi Shadow of the Colossus dışında listede Sonic Forces oyununu da görüyoruz. Muhtemelen sinema filminin başarısından sonra listeye giren Sonic Forces'da her zaman olduğu gibi mavi dostumuz ile Dr. Eggman'e karşı sıkı ve bir o kadar da hızlı bir mücadeleye giriyoruz. Yeri gelmişken her iki oyunun da 3 Mart ve 6 Nisan tarihleri arasında bedava olarak indirilebileceğini hatırlatalım.

Son olarak Mart 2020 oyunları ile birlikte bu ay gerçekleşecek kısa bir deneme sürecinden de bahsedilmiş. 27 Mart tarihine gelen hafta sonunda Predator oyununun deneme sürecine girileceği de mart oyunları ile birlikte açıklanmış durumda. Bir oyuncunun Predator, diğer dört oyuncunun ise ona karşı mücadele edeceği oyunun bu deneme sürümünde PC ile Cross Play özelliği de bulunacak. Yani oyunu PC'de deneyen arkadaşlarınız ile deneyebileceksiniz.



Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2020 12:46
PS5 öncesi efsane oyunlar veriyorlar. Ocaktan itibaren baya güzel gidiyor, umarım böyle devam eder bu sene.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation Plus Mart ayı oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir