PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları sızdırıldı

Tunay Şahin 27.04.2023 - 16:47
Artık bu sızdırmalara ne kadar sızıntı diyebiliriz bilmiyoruz ama sonunda hep doğru çıkıyor. PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları karşınızda.

Dealabs tarafından önümüzdeki ayın oyunları açıklandı. Ortaya çıkan bilgiye göre, PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları arasında Grid Legends, Chivalry 2 ve Descenders olacak. Mayıs 2023 ücretsiz oyunları için detayları aşağıda bulabilirsiniz.

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları

Mayıs 2023'te tüm Playstation Plus aboneleri (Temel, Ekstra ve Premium) için sunulacak aylık oyunlar 02 Mayıs Salı ile 06 Haziran 2023 tarihleri arasında kullanıma sunulacak. Ayrıca bu oyunları kütüphanenize ekledikten sonra, PS Plus Mayıs 2023 oyunları ömür boyu kitaplığınızda kalacak.

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları ile oyun kütüphanenize aşağıdaki yapımları ekleyebilirsiniz:

GRID Legends (PS5 | PS4)

Motor sporlarının öngörülemeyen heyecanını, inanılmaz çeşitli yarışları ve sizi aksiyonun tam kalbine koyan heyecan verici bir hikayeyi birleştiren yüksek hızlı bir sürüş deneyimi olan GRID Legends Mayıs 2023 oyunlarının arasındaki en popüler oyunlardan biri.

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları: GRID Legends

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları belli oldu: GRID Legends

Artırılmış gerçeklik yapımında Ncuti Gatwa (Sex Education dizisi) da dahil olmak üzere üst düzey bir oyuncu kadrosu tarafından taşınan büyüleyici bir otomotiv hikayesinin yıldızı olabilirsiniz.

Her anı yakalayan bir belgeselde güçlü kişilikler, pitlerdeki siyasi oyunlar, pistteki drama ve kötü şöhretli Ravenwest Motorsport ile yüzleşin.

Chivalry 2 (PS5 | PS4)

Chivalry 2, destansı ortaçağ savaşlarından ilham alan birinci şahıs çok oyunculu bir aksiyon yapımıdır. Oyuncular kendilerini dönemin her bir ikonik durumunun aksiyonuna kaptıracaklar: kılıç dövüşü, alevli ok fırtınası, sonsuz kale kuşatması ve çok daha fazlası.

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları: Chivalry 2

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları: Chivalry 2

Özellikleri

  • Tüm platformlarda çapraz oyunda savaşabiliyorsunuz
  • Orta Çağ'a ait destansı aksiyon filmlerinden ilham alan, hayranlık uyandıran 64 oyunculu savaşlara dalın
  • Her biri kendi benzersiz silahlarını, yeteneklerini ve daha fazlasını sunan mevcut 4 sınıf ve 12 alt sınıftan oyun tarzınızı seçebilirsiniz

Descenders (PS5 | PS4)

Descenders, öğrenmesi kolay, ancak ustalaşması zor, hızlı tempolu bir bisiklet sürüş oyunu. Yokuş aşağı inerek varış noktasına ilk olarak ulaşmayı hedefleseniz de yapacağınız akrobatik hareketler ile izleyicilerin yüreklierini ağızlarına getirmeniz işten bile değil.

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları: Descenders

PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları: Descenders

Anlık olarak oluşturulan dünyalar, atlamalar ve yokuşlar her turda değişir. Fizik motoruyla sürücünüzün her hareketini hassas bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Mayıs ayında bu oyunları kütüphanenize eklemeyi sakın unutmayın. PlayStation Plus Essential, Extra ve Deluxe ile oyun kataloğu oldukça genişleyecek gibi görünüyor. Ancak önümüzdeki hafta PS Plus'tan çıkartılacak oyunlara da göz atmanızı öneririz.

Dikkat: PlayStation Plus Nisan 2023 oyunları arasındaki Meet Your Maker, Sackboy: A Big Adventure ve Tails of Iron'ı oyun kitaplığınıza eklemek için 1 Mayıs Pazartesi gününe kadar süreniz var.

PSN Hesabı Oluşturma

Bilgisayarda PlayStation Hesabı Nasıl Oluşturulur

PlayStation Network (PSN), PlayStation'ınız için bir dijital eğlence hizmetidir. Bir PSN hesabıyla, oynamak için oyunlar indirebilir ve TV ve film izlemek için akış uygulamaları indirebilirsiniz. Bilgisayarınızda nasıl hesap oluşturacağınız aşağıda açıklanmıştır:

  • Bilgisayarınızda bir tarayıcı açın ve Sony Entertainment Network Yeni Hesap Oluştur sayfasına gidin.
  • E-posta adresiniz, doğum tarihiniz ve konum bilgileriniz gibi kişisel bilgilerinizi girin ve ardından bir parola seçin.
  • Kabul Ediyorum'u seçin. Hesabımı Oluştur.
  • Önceki adımı tamamladıktan sonra Sony'nin size gönderdiği e-postada verilen bağlantıyı kullanarak e-posta adresinizi doğrulayın.
  • Sony Entertainment Network web sitesine geri dönün ve Devam'ı seçin.
  • Sonraki sayfada Hesabı Güncelle resmini seçin.
  • Çevrimiçi oyunlar oynadığınızda başkalarının göreceği Çevrimiçi Kimliği seçin.
  • Devam'ı seçin.
  • Her ekrandan sonra Devam düğmesine basarak PlayStation Network hesabınızı adınız, güvenlik sorularınız, konum bilgileriniz ve isteğe bağlı fatura bilgilerinizle güncellemeyi tamamlayın.
  • PSN hesap ayrıntılarınızı doldurmayı tamamladığınızda Bitir'i seçin.

PSN Çevrimiçi Kimliğinizi oluştururken, bu kimlik gelecekte değiştirilemez. Sonsuza kadar PSN hesabını oluşturmak için kullandığınız e-posta adresine bağlı kalır.

Hesabınızın artık PlayStation Network'e erişmeye hazır olduğunu belirten bir mesaj görmeniz gerekir.

Doğrudan PS5 ve PS4'te bir PSN hesabına kaydolabilseniz de PS3, PS Vita veya PlayStation TV gibi eski ekipmanlarda kaydolamazsınız. Bu cihazlardan birini kullanıyorsanız, bir hesap açmak için bilgisayar tarayıcısında Sony Yeni PSN Hesabı Oluştur sayfasına gidin.

PS5'te PSN Hesabı Nasıl Oluşturulur

PS4'ünüzde zaten bir PSN hesabınız varsa, PS5 konsolunuzda aynı hesabı kullanarak giriş yapabilirsiniz. Henüz bir hesabınız yoksa, PS5'te yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. İşte nasıl yapılacağı:

  • Ana ekrana gidin ve Kullanıcı Ekle'yi seçin.
  • Başlayın'ı seçin ve Kullanım Koşullarını kabul edin.
  • Hesap Oluştur'u seçin.
  • Gerekli bilgileri doldurun ve e-posta adresinizi doğrulayın. Bir sonraki oturum açışınızda e-posta adresinizi (oturum açma kimliği) ve parolanızı kullanın. PlayStation Uygulamasında da oturum açabilirsiniz.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 28.04.2023 20:38
Gayet iyi. Bu arada mayıs fırsatları var son fırsat demedi demeyin. Cicim ayları bitiyor. Dev zam yolda. Plus sürenizi de uzatın derim
Kalan Karakter: 300 Gönder
utrasah
utrasah 27.04.2023 18:30
ps store da indirim zamanları çok uygun fiyata(30-150 TL arası) oyunlar var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2023 12:18
Extra üyeliği daha avantajlı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2023 23:25
Git 15 bin liraya ps5 al adamların aylık oyunda verdiklerine bak oyunlar ici online oynamak icin ps plus olmasa iptal ettiricem
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2023 11:14
E herhalde kalkıp da en çok satmış oyunları bedava verecek halleri yok.. Çöp oyunları tespit edip plus süsü ile piyasaya sürüp, abonelik ücreti ile birleştirip, satmayan oyunlardan bir şekilde kar ediyorlar..
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2023 10:58
oyun çalıştırması için aldığın alete verdin sen o parayı. Ps plus ayrı parayla aldığın bi hizmet. 3 dolara yüzlerce kaliteli oyun sunuyo adamlar. O oyunların teki 70 dolar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus Mayıs 2023 oyunları
İlginizi Çekebilir