Playstation Plus Ocak 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Özgür Deveci 30.12.2020 - 21:06
Sony'nin PlayStation Plus üyelerine her ay ücretsiz olarak sunduğu oyunların listesi resmi olarak açıklandı.

Sony'nin PlayStation Plus üyelerine her ay ücretsiz olarak sunduğu oyunların listesi resmi olarak açıklandı. Firma yaptığı açıklama ile Ocak 2021 döneminde Maneater, GreedFall ve Shadow of the Tomb Raider olmak üzere üç oyunu ücretsiz olarak vereceğini açıkladı. Açıklanan oyunlardan GreedFall ve Shadow of the Tomb Raider, geriye uyumluluk teknolojisiyle hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5 platformunda oynanabilecek. Maneater ise, sadece PlayStation 5 kullanıcıları için ücretsiz olarak verilecek. Tüm oyunlar 5 Ocak'tan itibaren indirmeye açılacak.

Playstation Plus Ocak 2021 ücretsiz oyunları belli oldu

Ocak ayında üç oyun sizi bekliyor

Sony Interactive Entertainment, önümüzdeki ay PlayStation Plus üyelerine ücretsiz olarak sunacağı PlayStation 4 ve PlayStation 5 oyunlarını duyurdu.

Maneater (PlayStation 5)

Maneater, köpek balığı olarak oynayacağın, tek oyunculu ve açık dünyalı aksiyon rol yapma oyunudur. Küçük bir köpek balığı yavrusu olarak adım attığın ekosistemde beslenerek üst basamaklara yükselmen ve vahşi dünyada hayatta kalman gerekiyor. Bu amaçla insanlar ve vahşi hayvanlar gibi pek çok düşmanla karşılaşacağın, büyük ve çeşitli bir açık dünyayı keşfedeceksin. Doğru kaynakları bulursan doğadaki potansiyelini aşacak kadar büyüyebilir ve efsanevi bir süper avcı olan devasa köpek balığına dönüşebilirsin.

GreedFall (PlayStation 4 ve PlayStation 5)

Her noktası büyü, servet, kaybolmuş sırlar ve fantastik yaratıklarla dolu çok uzaklardaki yeni bir adayı keşfedin. Yol arkadaşlarınızla ve tüm gruplarla birlik olarak veya onlara ihanet ederek bu yeni dünyanın kaderini belirleyin. Diplomasi, hile veya kaba kuvvete başvurarak yaşayan, gelişen bir dünyanın parçası olun ve gidişata ve hikayeye yön verin.

Shadow of the Tomb Raider (PlayStation 4 ve PlayStation 5)

Lara Croft’un Tomb Raider olma yolundaki belirleyici anlarını deneyimle. Shadow of the Tomb Raider'da, Lara ölümcül bir ormanda hayatta kalmak, korkunç mezarların üstesinden gelmek ve hayatının en kara gününden aydınlığa çıkmak zorunda. Dünyayı Maya Kıyametinden kurtarmak için zamanla yarışan Lara bu macerada çelikleşerek Tomb Raider'a dönüşüyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.01.2021 14:56
Shadow of the tomb raider gerçekten süper oldu .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.01.2021 16:49
Şu GreedFall'u indirime girdiğinde alsam mı diye düşünmüş, ama almamıştım :D Allah'tan almamışım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 1.01.2021 04:58
Beğendim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2020 05:00
Oyunlar iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Playstation Plus Ocak 2021 ücretsiz oyunları belli oldu
İlginizi Çekebilir