PlayStation Plus ocak oyunları resmî olarak açıklandı

Eren Eroğlu 29.12.2021 - 22:06
Geçtiğimiz günlerde Fransız asıllı bir site olan Dealabs tarafından sızdırılan PlayStation Plus ocak oyunları, resmi olarak açıklandı.

Neredeyse geçtiğimiz her ay gibi, 2022 Ocak ayının PlayStation Plus oyunları da sızdırılmış bulunuyordu. Geçtiğimiz günlerde, Fransız asıllı bir site olan Dealabs tarafından sızdırılan PlayStation Plus kasım oyunları, an itibariyle resmî olarak açıklanmış bulunuyor. Dealabs tarafından sızdırılmış olan listenin tamamen doğru olduğunu bir kez daha görürken, PlayStation Plus bu ay, abonelerine; Persona 5 Strikers, Dirt 5 ve Deep Rock Galactic'i ücretsiz olarak sunuyor.

PlayStation Plus ocak oyunları resmî olarak açıklandı

PlayStation Plus ocak oyunları olan Persona 5 Strikers, Dirt 5 ve Deep Rock Galactic, 4 Ocak 2022'den itibaren PS Plus abonelerine ücretsiz bir şekilde sunulacak. Ocak ayı içerisinde kütüphanenize ekleyebileceğiniz yapımlar, PlayStation Plus aboneliğiniz devam ettiği sürece her zaman erişilebilir olacak.

PlayStation Plus ocak oyunları resmî olarak açıklandı

Ayrıca, mevcut bulunduğumuz ay olan PlayStation Plus Aralık 2021 oyunları; Godfall: Challenger Edition, Lego DC Super Villains ve Mortal Shell'de dâhil olmak üzere, bonus üç adet VR oyunu olan The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners - Standard Edition  ile Until You Fall'ı kütüphanenize eklemek için 3 Ocak Pazartesi sonuna kadar vaktiniz olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus ocak oyunları resmî olarak açıklandı
İlginizi Çekebilir