PlayStation Plus Şubat Ayı İlk İçeriği Belli Oldu

Murat Olcan 17.01.2024 - 23:12
PlayStation Plus, Şubat ayında Foamstars'ı ücretsiz sunuyor. Yeni nişancı oyunu, köpük savaşları ve yapay zeka sanatıyla dikkat çekiyor.

PlayStation Plus, Şubat ayı ücretsiz oyun seçkisini duyurdu. Aboneler, Square Enix tarafından geliştirilen yeni nişancı oyunu Foamstars'a özel olarak erişebilecek.

PlayStation Plus, Şubat Ayı İçin İlk Duıyurulan Oyun Foamstars Oldu

6 Şubat'ta PS Plus Essential üyeleri için sunulacak olan Foamstars, Square Enix'in en yeni nişancı oyunu olarak dikkat çekiyor. Bu oyun, PS4 ve PS5 kullanıcıları için 4 Mart'a kadar ücretsiz olacak.

PlayStation Plus, Şubat Ayı İçin İlk Duıyurulan Oyun Foamstars Oldu

Bath Vegas'ta Köpük Savaşları

Foamstars, dört kişilik iki takımın, bir tema parkını andıran Bath Vegas fonunda köpük fırlatarak mücadele ettiği bir oyun. Oyuncular, köpüğü sörf yapmak, düşmanları tuzağa düşürmek ve müttefikleri korumak için kullanabiliyor. Ayrıca, anime tarzı karakterler ve oyunun dinamik yapısı, oyunculara eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Foamstars, yapıları kontrol etme ve düşman dalgalarıyla savaşma modları ile Nintendo'nun Splatoon oyununa benziyor. Square Enix, Foamstars için ücretsiz sezonluk güncellemeler ve hem ücretsiz hem de premium içerikler sunacağını belirtti.

Premium ve Ücretsiz İçerikler

Tüm oyuncular için zamanla kullanılabilir hale gelecek olan ekstra karakterler, oyun modları ve haritalar, premium üyelere erken erişim ve kozmetik ekstralarla sunulacak. Oyunun başarısı, Square Enix'in kaliteli içerik üretimine bağlı olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 10:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2024 16:58
Dolandirildik gibi hissediyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
PlayStation Plus Şubat Ayı İlk İçeriği Belli Oldu
İlginizi Çekebilir